Αυτά έφταιξαν χθες!

Αυτά έφταιξαν χθες!

Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο χθες για να μείνει σε δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη ο ΑΠΟΕΛ κάτι που δεν ικανοποίησε τον Σα Πίντο, ο οποίος με την επιστροφή του στους πάγκους δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στο τρίποντο.

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ πήγε στραβά πριν καν ξεκινήσει με τις κομβικές απουσίες των Ντβάλι και Κοσταντίνοφ. Ξεκάθαρα όμως η απουσία του Βούλγαρου ήταν η πιο κομβική από όλες. Ο Γκιόργκι Κοσταντίνοφ είναι το άλφα και το ωμέγα στην μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ καθώς είναι ο παίκτης που ενώνει την άμυνα και την επίθεση.

Γενικά ο Κοσταντίνοφ κάνει εξαιρετική σεζόν και χθες στην μεσαία γραμμή υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που η ΑΕΛ κυκλοφορούσε μπάλα με σχετική ευκολία χωρίς να βρίσκει αντίσταση και να φτάνει αρκετές φορές κοντά στην περιοχή του Μπέλετς. Γενικώς το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ο Κοσταντίνοφ δεν πρέπει να απουσιάζει για κανένα λόγο.

Ένας άλλος παράγοντας που έπαιξε ρόλο για να μην κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ είναι το γεγονός ότι δεν βοήθησαν οι αλλαγές που έγιναν. Μετά το γκολ της ΑΕΛ, ο Σα Πίντο έκανε και τις πέντε αλλαγές που δικαιούται με τις τρεις από αυτές να αδυνατούν να αλλάξουν το παιχνίδι επιθετικά.  Ο λόγος για τους Δώνη, Γουίλσον και Σαρφό οι οποίοι δεν πήραν πρωτοβουλίες και σε καμία περίπτωση δεν έγιναν ουσιαστικοί.

Και εδώ δημιουργείται το ερώτημα γιατί να μην παίξει ο Γιώργος Εφραίμ που ξέρει από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσκασε ανακοίνωση για Σαρφό

Έσκασε ανακοίνωση για Σαρφό

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κίνγκσλεϊ Σαρφό ανακοινώθηκε από την FC Dinamo Samarqand του Ουζμπεκιστάν.