ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Πήραμε την πρόκριση, πάρθηκαν αποφάσεις για αλλαγές — Ανακοινώσεις μετά την ΑΕΚ»

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Πήραμε την πρόκριση, πάρθηκαν αποφάσεις για αλλαγές — Ανακοινώσεις μετά την ΑΕΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Καρμιώτισσας, Αλέξη Γαρπόζη, έπειτα από την πρόκριση της ομάδας του για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

«Πήραμε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και η πρόκριση. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό και δεν ήταν βασικοί στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η 2η συνεχόμενη, μάλιστα χωρίς να δεχθούμε γκολ.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ερμή, που ήταν ανταγωνιστικός τόσο με 11 όσο και με 10 ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες, οι οποίοι ήταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Για τις αποφάσεις της ομάδας στις οποίες αναφέρθηκε πρόσφατα: «Όσον αφορά τις αποφάσεις που ανέφερα κάποιες έχουν ήδη παρθεί και αφορούν αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Προτιμούμε, όμως, να ολοκληρωθεί πρώτα το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Παρασκευή και όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα ενημερωθείτε από την ομάδα. Θέλουμε να σεβαστούμε το κλαμπ και να γίνουν οι ανακοινώσεις την κατάλληλη στιγμή.

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι όσα ανέφερα δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου σχέση με τη διοίκηση. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, δεν είχαμε ποτέ αντιπαραθέσεις και στα περισσότερα θέματα υπάρχει συμφωνία. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ εμένα, ως προπονητή, και του προέδρου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΕΣΚΟ: «Σκοτώνουν τα νεαρά παιδιά κάνοντας τα αλλαγή στα πρώτα λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΕΣΚΟ: «Σκοτώνουν τα νεαρά παιδιά κάνοντας τα αλλαγή στα πρώτα λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Bέσκο Μιχαήλοβιτς, προπονητής του Εθνικού στην αποψινή εκπομπή Capital Sports, ρωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται ο ίδιος τον καινούργιο κανονισμό. Που «αναγκάζει» τις ομάδες Β’ κατηγορίας, να χρησιμοποιούν τουλάχιστον έξι γηγενείς παίχτες στην ενδεκάδα.