ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Όλα τα γκολ της Τρίτης για την 4η αγωνιστική του Champions League (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ που μπήκαν στους αγώνες της Τρίτης (3/11) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League.




LIVE
ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ
-
13' ΓΚΟΛ 1-0: Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Παρούτη με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Ο Παρούτης προσπάθησε να νικήσει τον Καραδαή από το ύψος του πέναλτι αλλά η πρώτη του προσπάθεια αποκρούσε και στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε απο κοντα.
21' ΓΚΟΛ 1-1: Ξαφνική αντεπίθεση από τον Ηρακλή και ο Παπαπαναγιωτου βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και απέναντι από τον τερματοφύλακα Κυριακού. Τον πλάσαρε ιδανικά και ισοφάρισε για την ομάδα του Γερόλακκου.
28΄ ΓΚΟΛ 2-1: Σέντρα του Αλμέιδα στη περιοχή, η κεφαλιά του Παρούτη κτύπησε στον αμυντικό Πατέτσα και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Χρεώθηκε το αυτογκόλ στον αρχηγό του Ηρακλή.
-
ΑΕΛ-Ηρακλής Γερολάκκου 2-1 (Παρούτης 13', Πατέτσας 28' αυτ./Παπαπαναγιώτου 22')
ΑΕΛ: Κυριάκου Π., Καρώ(Κυριάκου Κ. 46'), Ζντραβκόφσκι, Αλμέιδα (Σινγκ 78'), Παρούτης, Ζοάο Ταβάρες (Ουντέν 78'), Νεοφύτου(Κονσεϊσάο 68'), Παπαγεωργίου, Αντωνίου, Ζαΐρ Ταβάρες (Μιλόσαβλιεβιτς 68'), Τζιόφρι
Στον πάγκο: Καπίνο, Μεζούρκ, Γκόμες, Χριστοφή, Μούγκε, Καραμανής, Γερουκάλης.
Ηρακλής Γερολάκκου:Καραδαής, Πατέτσα, Παπαπαναγιώτου (Σωτηρίου 85'), Σεργίδης (Γαϊτανίδης 67'), Καϊάφας (Βάνκεβαι Ρούνεϊ 46'), Χαραλάμπους Χρήστος(Χαναππάς 68'), Χαραλάμπους Χριστόφορος, Λόπεζ (Γκίλιαν 46'), Παπαδόπουλος, Χατζηγεωργίου, Κάττος
Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Ανδρέου, Ζουμπόφσκι, Βαρνάβα, Σάββα, Χατζηγιάννης, Μάντζιος, Ιλάρια, Γουάνκεουαϊ.
Κίτρινες: Κονσεϊσάο 86'/Χατζηγεωργίου 33'
Διαιτητής: Λουκά Μιχάλης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος Α.
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωνσταντίνου Α. Κωνσταντίνος
4ος Διαιτητής: Δημητρίου Λοΐζος
VAR: Τσαμπαλάς Ανδρέας
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας
*6 αλλαγές σε σχέση με Ομόνοια: Κυριάκου, Καρώ, Αλμέιδα, Παρούτης, Παπαγεωργίου, Ζαΐρ Ταβάρες αντί Καπίνο, Ουντίν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόμες, Κονσεισάο, Μουγκέ.Παρέμειναν στην 11άδα οι Ζντραφκόφσκι, Τζόφρι, Ζοάο Ταβάρες, Νεοφύτου, Αντωνίου


ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
-
14' Κίτρινη κάρτα στον Ουλάντ για δυνατό φάουλ στον Ντεμπελέ.O διαιτητής Πιριπίτσης κλήθηκε σε OFR. Αφού είδε την φάση αλλάζει την πρωταρχική του απόφαση. Αναιρεί την κίτρινη και δείχνει απευθείας κόκκινη στον παίχτη του Ερμή.
24' ΓΚΟΛ 1-0 η Καρμιώτισσα με σκόρερ τον Σέζαρ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαγιούνοβιτς πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
58' ΓΚΟΛ 2-0 η Καραμιώτισσα με αυτογκόλ. Ο Αργυρίου έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Σωφρονίου βγήκε να διώξει και ο Γενεθλίου στην προσπάθειά του να βγάλει την άμυνα έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.
85' Κίτρινη κάρτα στον Ντεμπελέ. O διαιτητής κλήθηκε σε OFR. Αναιρεί την κίτρινη και δείχνει απευθείας κόκκινη στον Ντεμπελέ.
-
Καρμιώτισσα-Ερμής Αραδίππου 2-0 (Σέζαρ 24', Γενεθλίου αυτ.58')
Καρμιώτισσα: Πρινιωτάκη, Ντεμπελέ, Γουήλερ, Μπατζούνοβιτς (Λουάν 61'), Σαββίδης, Κύπρου, Κουτατελάντζε (Ρέινολντς 46'), Σέζαρ(Zαέλ 76'), Σπανός (Θεοχάρους 61'), Θεμιστοκλέους (Γεμπλί 76'), Αργυρίου
Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Βιολάρης, Κοκκινόφτας, Ψύχας, Κανάλες, Χριστοφή, Ουαμμού.
Ερμής: Σωφρονίου, Κονδύλης(Καρμοίρης 64'), Αλί, Παναγιώτου, Ττάνος(Κκώστης 64'), Ευθυμίου(Ρίτσαρτς 64'), Πολυχρονίου (Μεντί 64'), Ματθαίου, Ουλάντ, Γενεθλίου, Καμάρης(Κιελισζέφσκι 74').
Στον πάγκο: Αντωνίου, Σταυρινού, Ευσταθίου, Λύτρας, Μέντες, Ντζιλέ
Κίτρινες: Κουτατελάντζε 28', Ρέινολντς 81'/
Κόκκινη: Ντεμπελέ 86' (VAR) /Ουλάντ 14' (VAR)
Διαιτητής: Πιριπίτσης Ιωάννης
Bοηθοί:: Τουμάζου Ανδρέας / Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Κυπριανού Διομήδης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
*9 αλλαγές σε σχέση με Ολυμπιακό: Παρέμειναν στην 11άδα οι Ντεμπελέ, Σέζαρ.
*AΠΟΒΟΛΕΣ Ντεμπελέ και Ουλάντ μέσω VAR.


ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
A' Φάση
Τετάρτη 14.10.2026
Σπάρτακος Κιτίου-Krasava ΕΝΥ 0-2 (Μπρόμπει 73', Ντε Λούκας 90'+4')
Άρης-Εθνικός Άχνας 4-0 (11' Λέμπι, 38' Παζέ , Βέρτον 57', Χαραλάμπους 86')
Τετάρτη 21.10.2026
ΑΕΚ-Ακρίτας Χλώρακας 3-2 παρ. (Αντερέγκεν 35' πεν., Τσακόν 90' πεν., Μιλίσεβιτς 100'πεν./Ποζατζίδης 9', Ντραμέ 90'+)
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου 4-0 (Γκράντσιρ 25', Ευαγγέλου 71', Φιλιώτης 82', Γιούσης 87')
Τετάρτη 28.10.2026
Ομόνοια Αρ.-Διγενής 6-3 (Σμίντ 5', Λομονάκο 9', 44', 60', 64', Παντελή 75'/Νεοφύτου 24', Νύσσης 53', Ράσπας 84')
ΑΠΟΕΛ-Χαλκάνορας 5-2 (Βρόντης 10', Γεωργίου 21', 44', 70', Πουρσαϊτίδης 86'/Κωνσταντινίδης 49', Σλούπσκι 80')
Τρίτη 03.11.2026
ΑΕΛ-Ηρακλής Γερολάκκου 2-1 (Παρούτης 13', Πατέτσας 28' αυτ./Παπαπαναγιώτου 22')
Καρμιώτισσα-Ερμής Αραδίππου 2-0 (Σέζαρ 24', Γενεθλίου αυτ.58')
Τετάρτη 04.11.2026
18:00 Δόξα Κατωκοπιάς - Ολυμπιακός
Πέμπτη 05.11.2026
20:00 Ομόνοια 29Μ - ΑΕΠ Πολεμιδιών
Προκρίθηκαν ήδη στη β' φάση οι ΕΝΥ, Άρης, ΑΕΚ, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια Αρ., ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ Καρμιώτισσα, οι Ανόρθωση, ΑΣΙΛ Λύσης και ΕΝ Παραλιμνίου ως τυχερές ομάδες της κλήρωσης και οι Ομόνοια, Πάφος, Απόλλωνας που επίσης δεν συμμετείχαν στην α' φάση λόγω Ευρώπης και παρουσίας στον περσινό τελικό κυπέλλου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις