ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ η Πάφος, ανέβηκε τρίτη η Ομόνοια, ΙΣΤΟΡΙΚΗ νίκη για Ομόνοια 29Μ
Με τρία ματς άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Λογικό ήταν να προκληθούν αντιδράσεις από την απόφαση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), να θέσει εκτός σχεδίου επιχορήγησης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, μερικούς αθλητές υψηλού επιπέδου.
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να το «σώσει» αλλά φαίνεται ότι δεν τα κατάφερε. Λίγο-πολύ μας ότι δεν συμπεριέλαβαν στο πρόγραμμα τους Τραίκοβιτς, Αρτυματά, Παρέλλη, Μάριο Γεωργίου, επειδή δεν το έχουν ανάγκη. Εννοώντας ότι έχουν χορηγούς και μπορούν να βρουν λεφτά για να κάμουν προετοιμασία. Εμείς τούτο το συμπέρασμα βγάλαμε, από τις τοποθετήσεις που έκανε σε διάφορα Μέσα. Συμφωνούμε με την τοποθέτηση του Τραίκοβιτς, ότι με την απόφαση που έλαβε η ΚΟΕ, ουσιαστικά δείχνει ότι δεν σέβεται τον ίδιο και τις διακρίσεις που πέτυχε στον αθλητισμό.
Φυσικά, αν πετύχουν καμιά διάκριση στο μέλλον, ο Τραίκοβιτς και τ’ άλλα παιδιά, ο Γιώργος Χρυσοστόμου κι άλλοι αξιωματούχοι (και παρατρεχάμενοι) του αθλητισμού θα… σπεύσουν να φωτογραφηθούν δίπλα τους. https://themasports.tothemaonline.com/chrysostomoy-gi-ayto-kopike-i-chorigia-den-eynoithike-kanenas-athlitis/
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα, που δεν υπάρχει και τεράστια «δεξαμενή» μεγάλων αθλητών και απαιτούνται τρελά κονδύλια για να τους ικανοποιήσουν όλους. Νομίζουμε δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω, πόσο ακατανόητη και απαράδεκτη είναι η απόφαση της ΚΟΕ.
Υπάρχει όμως ένα άλλο ζήτημα, που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, στην βραχονησίδα. Πως καταφέρνουν άνθρωποι που δεν έχουν το κατάλληλο «background» και την προσωπικότητα, να ηγούνται σε τόσο καίρια πόστα στον χώρο του αθλητισμού;
Είμαστε λίγο μακριά από τα κέντρα αποφάσεων, αλλά εκείνο που καταλαβαίνουμε είναι πως κάποια από τα «προσόντα» που απαιτούνται είναι: -Πρώτον, να έχει κάποιος τους τρόπους να ελίσσεται, όπως τον σαλίγκαρο. Μπορεί να αποδειχθεί αρκετή και η τακτική του… «έρποντας και γλείφοντας». -Δεύτερον, να έχει πάρει «μάστερ» στον τομέα δημοσίων σχέσεων, όχι απαραίτητα από κάποιο γνωστό πανεπιστήμιο. Μετράει περισσότερο να έχει «διαβάσει» καλά την κυπριακή νοοτροπία, αλλά και να βγάζει εικόνα «αγγελικού» προσώπου…