Themasports teamΆλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο αγώνας ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, στις 11:10, λόγω των ελαφρών ανέμων που συνεχίστηκαν όλη την μέρα. Δύο διαφορετικές διαδρομές χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας με τους 4 αγώνες να ολοκληρώνονται, με ιστιοπλόους να παραμένουν όλοι κοντά και με μικρές διαφορές.
Ο στόλος ήταν μαζί σε όλες τις ιστιοδρομίες και κανένας ιστιοπλόος δεν κατάφερε ποτέ να απομακρυνθεί. Απίστευτο θέαμα με τα πολύχρωμα πανιά και τα σκάφη, τα οποία που μπορούσαν να παρακολουθήσουν ακόμη και από την ακτή.
Metasail Tracking ( https://www.metasail.com/live/802/ ) worked perfectly and all races were Live Streamed ( https://www.regattaofchampions.com/the-roc/multimedia/multimedia-2025/the-r-o-c-2025-day-1/ )
Επιστροφή στον διαγωνισμό, ο Will Keitly (CAN) έδειξε τη μεγαλύτερη συνέπεια για την ημέρα και προηγείται μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, της πρώτης μέρας, ακολουθούμενος από τις Ines Mendex Larminaux (PUR) και Margaux Minh Nguyen (HKG). 4ος ο Carl Birgersson (DEN) και 5ος ο Nikolaos Pappas (GRE). Τους top 10 κλείνουν οι Manuel Braganca (BRA), Agis Christos Angelopoulos (GRE), Andrea Demurtas (ITA) και Tomas Morteo (ARG).
Περισσότερος αίθριος άνεμος αναμένεται, μαζί με μπόλικο συναρπαστικό ιστιοπλοϊκό ανταγωνισμό.
Έχει γραφτεί τα τελευταία 24ωρα, ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιο του Στέφανο Σένσι. Λογική κίνηση, για έναν παίχτη με πλούσιο παλμαρές, για τον οποίο υπήρχε ερωτηματικό όταν τον προσλάμβαναν (τέλη Σεπτεμβρίου) για την ετοιμότητα και τον χρόνο προσαρμογής του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 18:20
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Α. Χρυσοστόμου, συμμετείχε στη συνάντηση των Προέδρων των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στις Βρυξέλλες με θέμα «A Strategic Vision for Sport in Europe: Reinforcing the European Sport Model».
17/11 @ 14:13
Παιγνίδι αντάξιο της φήμης του, αλλά και των δυο αντιπάλων έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας, ο αγώνας για το Σούπερ Καπ στην υδατοσφαίριση. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς βάφτηκε γαλαζοκίτρινος με τον ΑΠΟΕΛ να επικρατεί του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού με 16 – 14, μετά απο ένα πολύ καλό αγώνα.
17/11 @ 12:20
Με δυνατά συναισθήματα και ακόμη δυνατότερο μήνυμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/11) ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας Radisson Blu, όπου μια ξεχωριστή ομάδα δρομέων έτρεξε για τη στήριξη του Συνδέσμου «Μην Με Λησμόνει», ο οποίος στηρίζει άτομα με Αλτσχάιμερ και Άνοια.
17/11 @ 08:54
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της 53ης Γιορτής των Αρίστων, η οποία διεξάγεται ανελλιπώς από το 1974 από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).
15/11 @ 22:47
Ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση στην Ηλιούπολη, επικρατώντας της πρωτοπόρου Κασάνο με 25-20 και βάζοντας σημαντικό «λιθαράκι» για την πρόκριση στη φάση των «16» του EHF European Cup Ανδρών.
15/11 @ 07:59
Η σπουδαία σπρίντερ Μάριον Τζόουνς δίνει «μάχη» με αυτοάνοση ασθένεια. Σε πρόσφατη ανάρτηση της στα social media, η Αμερικανίδα φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τα πόδια της.
BEST OF THEMASPORTS