Πόλυς Χαραλάμπους

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βάσει των πληροφοριών που βγήκαν αρχικά από Ελλάδα, θα έλθει αρχικά (για τρεις μήνες) σαν προπονητής για διαδοχή του Ρέκνταλ και στην συνέχεια θα… φορέσει το κουστούμι του αθλητικού διευθυντή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, αν γίνει ξανά στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, εμείς δεν την βλέπουμε άσχημη επιλογή.
Ο Ρέκνταλ στις 40 μέρες που είναι επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου, δεν έπεισε ότι μπορεί να το βγάλει το καράβι από τα αδιέξοδα.

Δούλεψε για έξι μήνες, κατά τον πρώτο χρόνο της εποχής Παπασταύρου στην Ομόνοια ο Ελλαδίτης προπονητής, δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο να προσαρμοστεί.

Λίγο μας ενδιαφέρει πόσο «γκελάρει» το όνομα του μέσα στον κόσμο των πρασίνων, ούτε και έχει μεγάλη σημασία. Προπονητές που ήρθαν εν χορδαίς και οργάνοις, από τους οποίους υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, απέτυχαν παταγωδώς.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ότι έρχεται για ένα τρίμηνο προπονητής και μετά θα αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Αναστασίου έχει μπόλικες διασυνδέσεις, όλα αυτά τα χρόνια που είναι μέσα στο κουρμπέτι του ποδοσφαίρου.

Δεν ξέρει μόνο την αγορά της Ελλάδας, αλλά κι αυτήν της Ολλανδίας, όπου θήτευσε σαν παίχτης, αλλά και σαν προπονητής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Αναστασίου ως προπονητής 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ