Αγχωτική νίκη για Τσιτσιπά και στο 1-1 η σειρά της Ελλάδας με την Σλοβακία για το Davis Cup!

Αγχωτική νίκη για Τσιτσιπά και στο 1-1 η σειρά της Ελλάδας με την Σλοβακία για το Davis Cup!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε δύσκολα με 2-0 σετ τον Νόρμπερτ Γκόμπος και ισοφάρισε σε 1-1 το ζευγάρι της Ελλάδας με την Σλοβακία για το Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα, όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Νόρμπερτ Γκόμπος και να ισοφαρίσει σε 1-1 το ζευγάρι της Ελλάδας με τη Σλοβακία για το Davis Cup.

Ο 28χρονος τενίστας, No. 44 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε δύσκολα με 2-0 σετ (7-6, 6-4) του 36χρονου Σλοβάκου (Νο. 353) στο Κόσιτσε, μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά αγώνα, φέρνοντας τη σειρά στην ισορροπία μετά την ήττα του Σακελλαρίδη από τον Κάρολ νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

 


Η δράση συνεχίζεται αύριο, όπου οι δύο τενίστες μας θα ψάξουν δύο νίκες ώστε η χώρα μας να εξασφαλίσει την πρόκριση στα Qualifiers του Davis Cup 2027.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 19/09

Άλεξ Μόλτσαν-Στέφανος Σακελλαρίδης 2-0 σετ
Νόρμπερτ Γκόμπος-Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2 σετ

Κυριακή 20/09

Ποκόρνι/Κάρολ-Τσιτσιπάς/Σακελλαρίδης
Άλεξ Μόλτσαν-Στέφανος Τσιτσιπάς
Νόρμπερτ Γκόμπος-Στέφανος Σακελλαρίδης

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βραβεύσαν Τουμαζή και Ανδρέου

Βραβεύσαν Τουμαζή και Ανδρέου

Το σωματείο ευημερίας φοιτητών ΤΕΠΑΚ τίμησε τους προέδρους της Νέας Σαλαμίνας Πάρη Ανδρέου και του Σωματείου της Ανόρθωσης Ντίνο Τουμαζή για την προσφορά τους στην συλλογή χρημάτων για βοήθεια προσφύγων φοιτητών.