Χονγκ Κονγκ: Η Τζόιντ στον δρόμο της Σάκκαρη για τη φάση των «16» - Πότε θα γίνει ο αγώνας

Χονγκ Κονγκ: Η Τζόιντ στον δρόμο της Σάκκαρη για τη φάση των «16» - Πότε θα γίνει ο αγώνας

Τη Μάγια Τζόιντ θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στη φάση των «16» του Χονγκ Κονγκ.

Η 20χρονη Αυστραλή (Νο.90) άφησε εκτός με 7-5, 6-2 τη συμπατριώτισσά της Μάντισον Ίνγκλις (Νο.135) και έκλεισε ραντεβού με τη Μαρία, που είχε περάσει στον δεύτερο γύρο μετά τη straight sets νίκη της σε βάρος της Κάρολ Λι.

Οι δύο παίκτριες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους και όποια περάσει στην οκτάδα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Γκίμπσον-Σάσνοβιτς.

Το ματς της Σάκκαρη με την Τζόιντ θα διεξαχθεί αύριο (4/11) περίπου στις 11.30 το πρωί και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Novasports.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ανίκανοι Άγγλοι διαιτητές, το ρητό για τη γυναίκα του Καίσαρα και ένα μοτίβο που καταντά ενοχλητικό!

Οι ανίκανοι Άγγλοι διαιτητές, το ρητό για τη γυναίκα του Καίσαρα και ένα μοτίβο που καταντά ενοχλητικό!

Υπάρχει κάτι βαθιά ενοχλητικό στην εικόνα που προσφέρει κάθε αγωνιστική η Premier League. Το πρωτάθλημα που θεωρείται –και δικαίως, σε επίπεδο θεάματος, έντασης και αθλητικής ποιότητας– το κορυφαίο της Ευρώπης εξακολουθεί να «σφυρίζεται» από διαιτητές που, στο υψηλότερο επίπεδο, κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των χειρότερων της ηπείρου. Η αντίφαση δεν είναι απλώς οξύμωρη. Έχει γίνει πλέον μόνιμη και, σε αρκετές περιπτώσεις, αλλιώτικη.