Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Μπόβε!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Μπόβε!

Τα νέα από την Ιταλία αναφέρουν ότι μία πληγή στην αριστερή κοιλία της καρδιάς του Εντοάρντο Μπόβε πιθανώς να μην του επιτρέψει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την «La nazione» οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν κάποια βλάβη στην αριστερή κοιλία της καρδιάς του 22χρονου μέσου, που ενδεχομένως να μην του επιτρέψει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με την εμφύτευση ενός μικρού απινιδωτή, ωστόσο στην Ιταλία δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε παίκτες που έχουν κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις.  

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση του Μπόβε και τα αίτια που προκάλεσαν την κατάρρευση του, ωστόσο σύμφωνα με ιταλικές πηγές θεωρείται δύσκολο και πιθανώς επικίνδυνο να συνεχίζει να αγωνίζεται.

ΠΗΓΗ: SDNA.GR

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Η Χετάφε ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ της Ράγιο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά ο Αμραμπάρι την... ξελάσπωσε στο 90ο λεπτό υπογράφοντας ηρωικό βαθμό στο «Βαγιέκας» (1-1).