Serie A-29η αγωνιστική: Crash test τίτλου στο Μπέργκαμο, ευκαιρία για Νάπολι!

Serie A-29η αγωνιστική: Crash test τίτλου στο Μπέργκαμο, ευκαιρία για Νάπολι!

Την ευκαιρία να αποδείξουν πως πάνε για το πρωτάθλημα έχουν στο Μπέργκαμο η Αταλάντα και η Ίντερ, ενώ η Νάπολι έχει βατό παιχνίδι στην έδρα της Βενέτσια.

Crash test για τον τίτλο μπορεί να χαρακτηριστεί η 29η αγωνιστική. Όλα τα βλέμματα πέφτουν στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα φιλοξενεί την Ίντερ. Στο -3 από τους πρωτοπόρους οι «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι προέρχονται από το 4-0 στην έδρα της Γιουβέντους και καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να πάνε μέχρι τέλους. Όσον αφορά την ομάδα του Ιντζάγκι, αν φύγει με το τρίποντο τότε θα κάνει δήλωση τίτλου.

Η Νάπολι έχει την ευκαιρία ακόμη και να ανέβει στην πρώτη θέση, εφόσον δεν νικήσει η Ίντερ, αφού βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Καλείται η ομάδα του Κόντε να περάσει από την έδρα της Βενέτσια, λοιπόν, και θα περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Κατά τα άλλα μεγάλη μάχη για τις ευρωπαϊκές θέσεις θα γίνει στο Μπολόνια-Λάτσιο, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Η 29η αγωνιστική

Παρασκευή, 14/3

Τζένοα-Λέτσε (21:45)

Σάββατο, 15/3

Ουντινέζε-Βερόνα (16:00)

Μόντσα-Πάρμα (16:00)

Μίλαν-Κόμο (19:00)

Τορίνο-Έμπολι (21:45)

Κυριακή, 16/3

Βενέτσια-Νάπολι (13:30)

Μπολόνια-Λάτσιο (16:00)

Ρόμα-Κάλιαρι (17:00)

Φιορεντίνα-Γιουβέντους (19:00)

Αταλάντα-Ίντερ (21:45)

Η επόμενη (30η) αγωνιστική:

Σάββατο 29/03

Βενέτσια-Μπολόνια 16:00

Κόμο-Έμπολι 16:00

Γιουβέντους-Τζένοα 19:00

Λέτσε-Ρόμα 21:45

Κυριακή 30/03

Κάλιαρι-Μόντσα 13:30

Φιορεντίνα-Αταλάντα 16:00

Ίντερ-Ουντινέζε 19:00

Νάπολι-Μίλαν 21:45

Δευτέρα 31/03

Βερόνα-Πάρμα 19:30

Λάτσιο-Τορίνο 21:45

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φέρτε τον Κύπρο: Διαιτητής στην Ισπανία ξέχασε τις... κάρτες και το αντιλήφθηκε στο 22ο λεπτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρτε τον Κύπρο: Διαιτητής στην Ισπανία ξέχασε τις... κάρτες και το αντιλήφθηκε στο 22ο λεπτό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο σκηνικό στο Ουέσκα-Λα Κορούνια για τη Β' κατηγορία της Ισπανίας, με τον διαιτητή να ξεχνά τις κάρτες του και να το αντιλαμβάνεται στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης!

BEST OF THEMASPORTS