«Χρυσά» σφυρίγματα στο Μουντιάλ 2026 - Πόσα θα κερδίζουν οι διαιτητές
Το Μουντιάλ 2026 θα είναι μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα διοργάνωση για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις σπουδαίες αναμετρήσεις της διοργάνωσης.




Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ανέφερε πως δεν σημαίνει κάτι που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού με τα «Τρία Λιοντάρια» η απόδοσή του είναι, όπως τόνισε, πάντα εξαιρετική!
«Πιστεύω ότι το ότι δεν παίζω τόσο πολύ στον σύλλογό μου τον τελευταίο καιρό, δεν θα έπρεπε να σημαίνει πως δεν θα παίζω και στην εθνική, ειδικά με βάση το πώς έχω παίξει για αυτή σε προηγούμενα τουρνουά. Τα πήγαινα πάντα καλά.
Όταν με επέλεγε ο προπονητής και έπρεπε να τα πάω καλά πάντα βρισκόμουν στο κορυφαίο επίπεδο. Έπαιξα στο Μουντιάλ του Κατάρ και ήμουν εξαιρετικός. Πάντα ήμουν εξαιρετικός με την Αγγλία, αλλά επειδή δεν έχω παίξει τόσο στη Γιουνάιτεντ, υπάρχουν ερωτηματικά», ήταν τα λόγια του Μαγκουάιρ.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις