Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Βόλο, όπου ξεχωριζεί η ομιλία του Ρουί Βιτόρια στους παίκτες του στο φινάλε αλλά και οι έντονοι πανηγυρισμοί του στα δύο γκολ των πρασίνων.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έβαλε φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς μετρούσε μέχρι πρότινος τρεις διαδοχικές ήττες σε ισάριθμες διαφορετικές διοργανώσεις: από Ολυμπιακό, Άρη και Βίκινγκουρ.
Τη Δευτέρα (17/2) η "πράσινη" ΠΑΕ ανέβασε την παρακάμερα από το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, όπου ξεχωρίζει ο έντονος τρόπος με τον οποίο βίωσε ο Ρουί Βιτόρια το παιχνίδι και τα γκολ των Ίνγκασον και Τσέριν αλλά και το μήνυμά τους στους παίκτες στο φινάλε.
"Χρειάζεται να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι, εστιάζουμε εκεί. Συγχαρητήρια για τη νίκη", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής, με το βλέμμα του να έχει στραφεί ήδη στη ρεβάνς με την Βίκινγκουρ για μία θέση στους 16 του Conference League.
Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει πως περιμένει το 2027 ο Παναθηναϊκός να μπει στο Βοτανικό και όπως φαίνεται από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι εργασίες προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς.
Ο Λεβαδειακός έχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως το καλοκαίρι ή και νωρίτερα να αποφέρουν στην ομάδα χρήματα που όμοιά της (μαζεμένα) δεν έχει πάρει ομάδα κάτω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό.