Παρελθόν ο Οκκάς και άλλοι εννιά...

Παρελθόν ο Οκκάς και άλλοι εννιά...

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελούν από σήμερα (06/07) δέκα ποδοσφαιριστές, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μαζική εκκαθάριση στο ρόστερ του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της ομάδας που θα κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα της Superbet League 2.

Με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν σήμερα (06/07), ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποχώρηση δέκα διαφορετικών ποδοσφαιριστών!


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαραμαντά, Βασίλη Τσέργα, Τάσο Κρητικό, Αλέξανδρο Βοΐλη, Άντονι Μπελμόντ, Γιώργο Οκκά, Παναγιώτη Μωραΐτη, Γιούτο Ανζάι, Φώτη Σγουρή και Νίκο Πέιο.

Η οικογένεια του Πανιωνίου τους ευχαριστεί για την παρουσία και την προσφορά τους στον Σύλλογο και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής τους πορείας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η παράσταση του Μέσι, τα χρυσά γκολ των Φερνάντες και Μαρτίνες και τα ΣΤΙΜΓΙΟΤΥΠΑ από την επική ανατροπή της Αργεντινής στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2026 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράσταση του Μέσι, τα χρυσά γκολ των Φερνάντες και Μαρτίνες και τα ΣΤΙΜΓΙΟΤΥΠΑ από την επική ανατροπή της Αργεντινής στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2026 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα γκολ των Φερνάντες και Μαρτίνες από τις μαγικές πάσες του Μέσι που έφεραν τούμπα το γκολ του Γκόρντον και τα κορυφαία στιγμιότυπα από τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής επί της Αγγλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2026.