Με το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ να λάμπει στο ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση η Τουρκία επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024. Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ ενώ ο Ακαϊντίν έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ να λάμπει στο ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση η Τουρκία επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024. Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ ενώ ο Ακαϊντίν έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο 96' αντί να γίνει το 2-2 έγινε εν τέλει το 3-1 για τους Τούρκους που πήρεαν το τρίποντο.

Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ για την Τουρκία ενώ ο Ακαϊντίν, ο στόπερ που για ένα εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και στην αντεπίθεση οι Τούρκοι έκαναν το 3-1.

 

Τo LIVE:

90+6' ΓΚΟΛ η Τουρκία σε κενή εστία ο Ακτιούρκογλου κάνει το 3-1

66' ΓΚΟΛ 2-1 η Τουρκία με φοβερό γκολ του Γκιουλέρ

46' Έναρξη β' ημιχρόνου 

45' ΤΕΛΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

32' Γκολ 1-1 ισοφαρίζει η Γεωργία με τον Μικαουτάτζε να πλασάρει εύστοχα τον Γκιουνόκ στην κλειστή του γωνία

27' Σκοράρει ξανά η Τουρκία με τον Γιλντίζ, με κοντινό πλασέ αλλά ακυρώνεται το γκολ για οφσαιντ

26' Γκολ 1-0 για την Τουρκία με φοβερό σουτ του Μιλντίρ

10' Δοκάρι για την Τουρκία σε δυνατό σουτ του Αϊχάν

19:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

Τουρκία (Βιτσέντσο Μοντέλα): Γκιουνόκ- Μιλντίρ, Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί, Καντίογλου- Αϊχάν, Κιοκτσιού - Γκιουλέρ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ- Γιλμάζ

Στον πάγκο: Mπαγιντίρ, Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Γιοκουσλού, Ακτιούρκογλου, Τοσούν, Γιαζιτσί, Καπλάν, Οσκάν, Γιουκσέκ, Κιλικσόι, Αγκιούν, Γιλντιρίμ

Γεωργία (Βιλί Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι - Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι- Κακαμπάτζε, Κοτσορασβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Χακβετάτζε, Τσιταϊσβίλι - Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια

Στον πάγκο: Γκουγκεσασβίλι, Ζίβζιβάτζε, Νταβιτασβίλι, Κβιλιτάια, Γκοτσολεϊσβίλι, Λοτσοσβίλι, Γκβελεσιάνι, Κβεκβεσκίρι, Κιτεϊσβίλι, Αλτουνασβίλι, Σενγκέλια, Λομπγιανίτζε, Ταμπίτζε, Σίγκουα

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ουκρανία έγινε η πρώτη Εθνική ομάδα στην ιστορία των Euro που βγαίνει τελευταία σε όμιλο με τέσσερις βαθμούς!-ThemaSports
26/06 @ 22:22

Η Ουκρανία έγινε η πρώτη Εθνική ομάδα στην ιστορία των Euro που βγαίνει τελευταία σε όμιλο με τέσσερις βαθμούς!

Ιστορικό παράδοξο ή η μαγεία του ποδοσφαίρου; Ό,τι και να ήταν, η Ουκρανία έγινε η πρώτη εθνική που βγαίνει τελευταία σε όμιλο Euro έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς.

LIVE: Τσεχία - Τουρκία 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 21:45

LIVE: Τσεχία - Τουρκία 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Τσεχία κοντράρεται απόψε (22:00) με την Τουρκία σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του Euro 2024 και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

LIVE: Γεωργία - Πορτογαλία 1-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
26/06 @ 21:35

LIVE: Γεωργία - Πορτογαλία 1-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Πορτογαλία και Γεωργία κοντράρονται απόψε (22:00) στο ένα από δύο παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

ΧΑΜΟΣ στα νοκ άουτ του Euro: Προστέθηκε και το Βέλγιο στο μονοπάτι του... «θανάτου»!-ThemaSports
26/06 @ 21:22

ΧΑΜΟΣ στα νοκ άουτ του Euro: Προστέθηκε και το Βέλγιο στο μονοπάτι του... «θανάτου»!

Μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία, το Βέλγιο βρέθηκε στο δύσκολο κομμάτι του «ταμπλό» των νοκ άουτ, με Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Ισπανία να μπαίνουν στη «μάχη» για μία θέση στον τελικό!

Ισόπαλο το Σλοβακία-Ρουμανία; Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενε κανείς...-ThemaSports
26/06 @ 21:08

Ισόπαλο το Σλοβακία-Ρουμανία; Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενε κανείς...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Σλοβακία και τη Ρουμανία, αποτέλεσμα το οποίο... βόλεψε και τις δύο ομάδες, αφού πέρασαν χέρι-χέρι στους «16» του Euro 2024.

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/06 @ 20:31

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία-Βέλγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό της τελευταίας και καθοριστικής αναμέτρησης του Βελγίου στους ομίλους! Και το Twitter πήρε... «φωτιά»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ