Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κυρία παρουσιάζοντας το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση και τις προτεραιότητες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι κυανόλευκοι έχουν άμεση ανάγκη από ρευστότητα και περιμένουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει και θα εντείνει την στήριξη για να μην περιέλθει σε αδιέξοδο η προσπάθεια που γίνεται και αφορά αυτή τη φορά όλους από την αρχή και όχι τον έναν με τους υπόλοιπους να ακολουθούν.

Η τιτάνια προσπάθεια που έγινε πρόσφατα με πρωτοβουλία των Μαχητών και σώθηκε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν το παράδειγμα που μιμούνται στην Ανόρθωση με την πλατφόρμα οικονομικής σωτηρίας.

Το γεγονός ότι τα χρήματα καταλήγουν άμεσα στα ταμεια του σωματείου και στον λογαριασμό είναι συνυπογράφοντες οι κ.κ. Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός και Χρίστος Σαββίδης, πρόσωπα που χαίρουν εκτίμησης στον κόσμο της Κυρίας δεν αφήνει αμφιβολίες.

Από την διοίκηση του σωματείου υπάρχει η δέσμευση για οικονομική εξυγίανση που εκ των πραγμάτων αποτελεί και την μόνη λύση και αυτό που χρειάζεται είναι η αφοσίωση όλων ούτως ώστε να βγει η Ανόρθωση από το επικίνδυνο μονοπάτι που την οδήγησε η κακοδιαχείριση της περσινής σεζόν.

Η σεζόν 2024/25 είναι για την διοίκηση η σημαντικότερη στην προσπάθεια ούτως ώστε να μπουν τα οικονομικά σε μια τάξη γι αυτό και η αφοσίωση στο στόχο της εισροής χρημάτων μέσω της πλαρφόρμας  https://anorthosisdonations.com/  είναι το μεγάλο στοίχημα.

Αν οι Ανορθωσιάτες καταφέρουν να γλιτώσουν ουσιαστικά την ομάδα από περιπέτειες τους επόμενους μήνες τότε θα δημιουργηθούν καλύτερες μέρες όσο αφορά το οικονομικό και σημαντικότερο ζήτημα στην παρούσα φάση. 

Στις 17 Ιουλίου η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό-ThemaSports
28/06 @ 13:29

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η αγωνιστική δράση στα αθλητικά κανάλια CablenetSports δεν σταματά ποτέ! Περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες και η Cablenet φέρνει κοντά σας σημαντικά παιχνίδια για να μπείτε στο ρυθμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους φιλικούς αγώνες. 

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»-ThemaSports
26/06 @ 10:58

Μάριος Πετρίδης: «Οι οφειλές των σωματείων στο κράτος είναι πάνω από 32 εκατομμύρια»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ελεγκτικής υπηρεσίας Μάριος Πετρίδης

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου-ThemaSports
25/06 @ 19:32

Ανακοίνωσε Mika Borgez η Ομόνοια Αραδίππου

Την απόκτηση του Miκa Borgez ανακοίνωσε η Ομόνοια Αραδίππου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της-ThemaSports
24/06 @ 18:55

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας στην Αρένα.

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ-ThemaSports
22/06 @ 21:22

Η λίστα... αδειάζει, πλησιάζει ο φορ

Οι ποδοσφαιριστές από την λίστα του Νταβίντ Γκαγέγο για τη θέση του φορ μειώνoνται καθώς μερικοί στην πορεία τέθηκαν εκτός.

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...-ThemaSports
22/06 @ 20:01

Συντάσσεται με την ΚΟΠ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ...

Με παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου αναφέρθηκε στην απόφαση της ΚΟΠ να άρει την απόφαση απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ