Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρουσιάστηκε χθες σε διάσκεψη Τύπου απαντώντας στις ερωτήσεις που τέθηκαν, με τον Λιθουανό να δίνει το στίγμα για την Ομόνοια της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο νέος τεχνικός των πρασίνων αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του που... αρχίζει και τελειώνει στον επιθετικό τρόπο που θέλει να βλέπει την ομάδα να αγωνίζεται, ενώ συνέστησε υπομονή για τα μεταγραφικά, υπογραμμίζοντας ότι οι ιθύνοντες του προγραμματισμού εργάζονται αδιάλειπτα για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ.

Ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε ο Νταμπράουσκας, όπως και ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος ανέλαβε χρέη Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού. 

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος» τονίστηκε στην διάσκεψη Τύπου, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να επικρατήσει. Το πρόσφατο παρελθόν και οι τρεις διαδοχικές αποτυχημένες σεζόν στο πρωτάθλημα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Οι απορίες προφανώς παραμένουν όσο δεν ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός, καθώς ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει ποιοι θα πλαισιώσουν τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και πως θα διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό. 

Από το σε ποιο βαθμό θα είναι μεγαλύτερο το μπάτζετ μέχρι το πόσο... μεγαλύτερο θα είναι το ρόστερ για να διαφανεί το "βάθος" στον πάγκο, οι απορίες είναι εκεί και οι απαντήσεις αργά ή γρήγορα θα δοθούν.

Στις 3 Ιουλίου είναι η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 24 -25 Αυγούστου, ενώ θα προηγηθούν οι αγώνες στα προκριματικά του Κόνφερενς και θα παρουσιαστεί το πρώτο... δείγμα της νέας Ομόνοιας.

Το ζητούμενο για τον Νταμπράουσκας είναι... πως θα είναι στις 17-18 Μαϊου 2025 όταν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και θα γίνει ο απολογισμός.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια... 800άρα για Λοβέρα!-ThemaSports
29/06 @ 11:51

Μια... 800άρα για Λοβέρα!

Η Ροζάριο Σεντράλ ανακοίνωσε σήμερα (29/06) την αγορά του Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό, έναντι 800.000 ευρώ.

Επίσημη αντίδραση από Σλόβαν για Μπαρσεγκιάν και Ομόνοια-ThemaSports
29/06 @ 10:45

Επίσημη αντίδραση από Σλόβαν για Μπαρσεγκιάν και Ομόνοια

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας με ανακοίνωση της διαψεύδει τις πληροφορίες για την Ομόνοια και τον Αρμένιο εξτρέμ, Τιγκράν Μπαρσεγκιάν.

Όλο και πιο κοντά στην Ομόνοια-ThemaSports
29/06 @ 09:59

Όλο και πιο κοντά στην Ομόνοια

Ο Ντιουνκού αφίχθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Ενδιαφέρει την Ομόνοια- Στον τελικό η Τορμπέντο-ThemaSports
28/06 @ 22:47

Ενδιαφέρει την Ομόνοια- Στον τελικό η Τορμπέντο

Η πιθανή αντίπαλος της Ομόνοιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, Τορμπέντο πανηγύρισε απόψε την πρόκριση της στον τελικό του Σούπερ Καπ Γεωργίας απέναντι στην Ντιναμό Μπατούμι.

Ενδιαφέρει την Ομόνοια - Φιλική ήττα για την ΦΚ Τίρανα-ThemaSports
28/06 @ 20:23

Ενδιαφέρει την Ομόνοια - Φιλική ήττα για την ΦΚ Τίρανα

Φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε η ΦΚ Τίρανα από την Στρούγκα, η ομάδα από την Αλβανία είναι πιθανή αντίπαλος της Ομόνοιας για τον β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Μηδαμινή προσφορά και φεύγει άδοξα από Ομόνοια...-ThemaSports
29/06 @ 12:45

Μηδαμινή προσφορά και φεύγει άδοξα από Ομόνοια...

O Mορέτο Κασάμα δεν είναι στα πλάνα της Ομόνοιας, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού των πρασίνων Γιάννη Αναστασίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ