Την απόκτηση του Κύπριου μεσοεπιθετικού, Ανδρέα Αντωνίου ανακοίνωσε ο Χαλκάνορας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα του Δαλιού προανήγγειλε την μεταγραφή με μια «βόμβα» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε τον Αντωνίου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Ομόνοια 29Μ.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του έμπειρου Κύπριου μεσοεπιθετικού Αντρέα Αντωνίου στην ομάδα μας .
⚽ 👤 Ο Αντρέας έχει στο ενεργητικό του επιτυχημένες παρουσίες στην Β΄Κατηγορία με τις ομάδες των ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ, ΘΟΙ ΛΑΚΤΑΜΙΑΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29η ΜΑΙΟΥ
💪 ⚽ Αγωνίζεται τόσο στα φτερά όσο και ως κεντρικός επιθετικός και έρχεται στο ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ για να προσδώσει την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
🙌 Καλωσορίζουμε τον Αντρέα στην οικογένεια του ΧΑΛΚΝΑΟΡΑ και του ευχόμαστε μια άκρως παραγωγική χρονιά με το βασιλιά στο στήθος.
🎧🎤 Πρώτες Δηλώσεις: ''Έρχομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο. Για εμένα ο ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας και αντιλαμβάνομαι πως συγκυριακά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Γ' Κατηγορίας. Καλώ τον κόσμο του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ να αγκαλιάσει το φετινό project και να έρθει μαζικά στο γήπεδο. Γίνετε αρκετά καλή δουλειά από το ΔΣ και αυτό έχει να κάνει και με το νεαρό της ηλικίας αλλά και το ότι η εφορεία ποδοσφαίρου απαρτίζεται αποκλειστικά από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε τις επιτυχίες για τις οποίες διψά ο κόσμος του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ''
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ