Ανδρέας Χρίστου

Ο Μιξ Ντίσκερουντ αποχώρησε από την Ομόνοια και η προσθήκη ακόμη ενός χαφ στο ρόστερ της Ομόνοιας προστίθεται στο μεταγραφικό πλάνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 32χρονος μέσος αποχωρεί μετά από μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα και... χάιλαϊτ το γκολ του στον ημιτελικό με την Πάφο.

Οι πράσινοι άρχισαν τη Δευτέρα (26/6) την προετοιμασία τους χωρίς ακόμη καμία μεταγραφή, γεγονός που αναγκάζει τους Σωφρόνη Αυγουστή και Γέσπερ Γιάνσον να... τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι ανάγκες είναι πολλές και η αποχώρηση του Μιξ προυποθέτει και την μεταγραφή ενός μέσου με παρόμοια χαρακτηριστικά. Κούσουλος, Μπασιρού, Κασάμα, Χάμπος και Μπεζούς είναι οι επιλογές στον άξονα για την Ομόνοια όμως σίγουρα θα γίνει κίνηση για την προσθήκη ενός μέσου με το όνομα του Μπριάν Νταμπό του Άρη Θεσσαλονίκης να φιγουράρει στους υποψήφιους για μεταγραφή στο τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στα μπακ, στα εξτρέμ αλλά και για ακόμη μια επιλογή στην επίθεση πέραν από τους Κακουλλή και Καρίμ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο χρόνος πιέζει και η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας θα χρειαστεί να τρέξει τις διαδικασίες ενόψει και του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με την Καμπάλα σε ένα μήνα ακριβώς...

Απ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 22:56

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2023-2024 αναδείχθηκε ο Γουίλι Σεμέδο της Ομόνοιας!

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους!-ThemaSports
15/05 @ 22:47

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους!

Με συνολικό ποσοστό 33% ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χάμπος Χαραλάμπους αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν!

Βραβεία ΠΑΣΠ - Μπεζούς: Στους κορυφαίους και στην σκηνή με τις... πατερίτσες! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 22:22

Βραβεία ΠΑΣΠ - Μπεζούς: Στους κορυφαίους και στην σκηνή με τις... πατερίτσες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ρομάν Μπεζούς, ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024» και ανέβηκε στην σκηνή για να πάρει το βραβείο του με τις πατερίτσες...

Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - ΦΟΥΛΑΡΕΙ για Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή προπόνηση)-ThemaSports
15/05 @ 18:37

Μετά τον Σεμέδο... ανησυχία και για Στεπίνσκι - ΦΟΥΛΑΡΕΙ για Πάφο (ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή προπόνηση)

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου (18/05, 20:00) τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC.

Fan Day Ομόνοιας: Πλήθος κόσμου στο ΓΣΠ και όμορφη ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
15/05 @ 18:14

Fan Day Ομόνοιας: Πλήθος κόσμου στο ΓΣΠ και όμορφη ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο ΓΣΠ σήμερα το απόγευμα για το Fan Day της Ομόνοιας, λίγες μέρες πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC στο γήπεδο της πρωτεύουσας!

Για 24η φορά σε τελικό η Ομόνοια - Τι έκανε στους προηγούμενους-ThemaSports
15/05 @ 14:27

Για 24η φορά σε τελικό η Ομόνοια - Τι έκανε στους προηγούμενους

Ανακοίνωση από την Ομόνοια με ενδιαφέροντα στατιστικά για τους προηγούμενους τελικούς κυπέλλου στους οποίους συμμετείχε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ