Φαμπρίτσιο Ρομάνο και... Κύπρος

Φαμπρίτσιο Ρομάνο και... Κύπρος

Ο βασιλιάς των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο παρακολουθεί... Cyprus League.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο πασίγνωστος Ιταλός τουίταρε δύο φορές για Κύπριους παίκτες. Πρώτα για τον Πηλέα του Άρη και τώρα για τον Πίττα του Απόλλωνα.

Πέρα από τα... αποκαλυπτικά για Μέσι, Ρονάλντο και τους υπόλοιπους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, φαίνεται πως ο Ρομάνο έχει αντένες και προς Κύπρο μεριά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φέντερερ: «Η ζωή μου στο Tour ήταν απίστευτη - Μου λείπει πολύ» - Κατηγορηματικός για ενδεχόμενη επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέντερερ: «Η ζωή μου στο Tour ήταν απίστευτη - Μου λείπει πολύ» - Κατηγορηματικός για ενδεχόμενη επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στο Arthur Ashe Stadium, αυτή τη φορά για έναν αγώνα επίδειξης στο πλαίσιο του US Open. Ο Ελβετός θρύλος μίλησε πριν από την επιστροφή του στο γήπεδο για τις σπουδαιότερες αναμνήσεις του από τη Νέα Υόρκη, αλλά και τη ζωή του μετά την αποχώρηση από το επαγγελματικό τένις.

BEST OF THEMASPORTS