Ανδρέας Χρίστου

Όταν παίζεις απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα που μένει με 10 παίκτες από το 8ο λεπτό, μπροστά στο κοινό σου που έδωσε και πάλι δυναμικό παρών δεν μπορείς να μένεις στις... χαμένες ευκαιρίες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κυρία έδωσε δικαιώματα, παρουσιάστηκε μονοδιάστατη και σε αρκετά σημεία υποτονική και στο τέλος το πλήρωσε μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ακρίτα.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς αφού ο Ακρίτας έμεινε με 10 παίκτες όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα της Κυρίας δνε φάνηκε σχεδόν καθόλου. Μοναδική απειλή σε αυτό το διάστημα ήταν η μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά από τον Ουάρντα.

Στην επανάληψη έμεινε πίσω στο σκορ μετά από μια αδράνεια σε στημένο και παρά το γεγονός ότι αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 51' στο τέλος δεν κατάφερε να χαμογελάσει.

Ναι μεν έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως ο μονοδιάστατος τρόπος ανάπτυξης από τα άκρα με τις σέντρες του Αμπαρτζουμιάν και του Κορέια.

Λείπει το κάθετο παιχνίδι από την ομάδα της Αμμοχώστου, κάτι που πρέπει να διορθώσει άμεσα ο Μίλανιτς καθώς σε τέτοια παιχνίδια μπορείς να ξεκλειδώσεις τις κλειστές άμυνες. Σημαντική μεν η απουσία του Λάζαρου όμως δεν μπορείς να εξαρτάσει από έναν ποδοσφαιριστή...

Οι Γουαρίς και Ράντονιτς με την είσοδο τους ως αλλαγή κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και ρήγματα όμως βρήκαν μπροστά τους τον εξαιρετικό Περντρέου του Ακρίτα. Είναι πάικτες που σίγουρα θα βοηθήσουν, ειδικά ο Γουαρίς έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία, όμως πρέπει να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα.

Πλέον με 7 βαθμούς μετά από 4 ματς και μόλις 1 βαθμό σε δύο ματς στο «Παπαδόπουλος» είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται να ανεβάσει απόδοση και να βρει λύσεις στο σκοράρισμα η Κυρία.

Ακολουθούν στη συνέχεια δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ στην Αρένα και Απόλλων στο «Παπαδόπουλος» οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα των δύο αυτών αγώνων. Μπορεί να είμαστε νωρίς στη σεζόν όμως εάν θέλει να φωνάξει παρών η ομάδα της Αμμοχώστου τότε αυτή είναι η ευκαιρία της...

Ανδρέας Χρίστου

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Η επόμενη μέρα...-ThemaSports
20/04 @ 14:45

Ανόρθωση: Η επόμενη μέρα...

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά οι λύσεις επιβάλλεται να βρεθούν

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο… -ThemaSports
19/04 @ 09:24

Ανοίγει η πόρτα και για Πριέτο…

Οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης, τις επόμενες μέρες, θα ακούνε συνεχώς για αποχωρήσεις απο την ομάδα τους. Φεύγει η διοίκηση Σάντη, φεύγουν παίχτες, θα ανοίξει η πόρτα και για τον Αντόνιο Πριέτο.

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!-ThemaSports
18/04 @ 15:36

Ακόμη μια αποχώρηση από την Κυρία - Φεύγει στο τέλος της σεζόν!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την συμφωνία για αποχώρηση του Τεχέρα με το τέλος της σεζόν.

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας-ThemaSports
18/04 @ 12:54

Το σκηνικό με Τσίκο - Ανοικτό το σενάριο αποχώρησης πρωτοκλασάτων παικτών της Κυρίας

Τοποθετήθηκε για το θέμα Τσίκο αλλά και το ενδεχόμενο να φύγουν πρωτοκλασάτοι παίκτες από την Κυρία ο Ανδρέας Σάντης.

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
18/04 @ 11:59

Τι γίνεται με το ΔΑΝΕΙΟ του Σάντη και τις δόσεις για το «Παπαδόπουλος»

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης αναφέρθηκε στο δάνειο που είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει αλλά και για το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»-ThemaSports
18/04 @ 11:47

ΣΑΝΤΗΣ για... επενδυτές: «Ούτε εξωγήινος»

Ο Ανδρέας Σάντης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απέρριψε επενδυτές για την Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ