Με νίκη πλησιάζει ξανά - με απώλειες χάνεται και αυτός (Πιθανή εντεκάδα)

Με νίκη πλησιάζει ξανά - με απώλειες χάνεται και αυτός (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Άρης είναι το φαβορί κόντρα στην ΑΕΛ σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος

Η  ελαφρά ταξιαρχία περίμενε απώλειες χθες της Πάφου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε με ενδεχόμενη νικη επί της ΑΕΛ σήμερα να πλησίαζε την κορυφή,  ωστόσο η νέα επιτυχία της Πάφου τον αναγκάζει να κερδίσει για να μην χαθεί και αυτός σημαντικά από την μάχη του τίτλου. 

Ποιοτικά η ομάδα του Σπιλέφσκι υπερέχει της ΑΕΛ και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό μιας και τα ρόστερ δεν συγκρίνονται,  αλλά αυτό δεν σφραγίζει και την νίκη για τον Άρη ο οποίος θα παίξει με μια ομάδα πληγωμένη που αναζητά μια μεγάλη νίκη. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Καζού είναι τιμωρημένος και ο Κβίλι τραυματίας.

Πιθανή ενδεκάδα: Βανά Άλβες, Μποάκι, Κορέια, Γιαγκό, Γκόλντσον, Στρούτσκι, Νίκολιτς, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον, Κοκόριν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πήρε το ντέρμπι με την Dubai BC και έκλεισε νέο ραντεβού τίτλου με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι με την Dubai BC και έκλεισε νέο ραντεβού τίτλου με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές στο σκορ και δυνατές συγκινήσεις, η Ρεάλ λύγισε την Dubai BC (98-95) στην παράταση και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup της Ευρωλίγκας!