Χρειάζεται επανεκκίνηση όσο δύσκολο και αν είναι (Πιθανή εντεκάδα)

Χρειάζεται επανεκκίνηση όσο δύσκολο και αν είναι (Πιθανή εντεκάδα)

Η ΑΕΛ θα είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα με τον Άρη αλλά πρέπει να βρει τον τρόπο να αντιδράσει και να κερδίσει

Μετά την βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ υπήρξαν άμεσες εξελίξεις με την απόφαση για διαζύγιο με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Γιάννου (ακόμα δεν αποχώρησε επίσημα), ενώ υπό ατμόν είναι και ο Κρις Κόλμαν. 

Με όλα τα πιο πάνω δεδομένα αλλά και τις πολλές απουσίες αγωνιστικά,  η ΑΕΛ θα κληθεί απόψε στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη να παρουσιαστεί αλλαγμένη αλλά και έτοιμη να διεκδικήσει πράγματα σε έναν αγώνα που δεν θα έχει τον πρώτο λόγο. 

Στα αγωνιστικά νέα θα είναι εκτός ο Λεσοβόϊ που είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι οι Παπαφώτης, Τρισκόφσκι, Αβραχάμ και Κέτσκες. 

Πιθανή ενδεκάδα: Μπράγκα, Φιλιώτης, Ιμανισίμουε, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Μάμας, Μπάμποκ, Μεγιάδο, Ζαχαρίου, Τοκού, Μακρής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν πάει για... βόλτα στην Πάφο, αλλά για να διεκδικήσει το τρίποντο - Η πιθανή ενδεκάδα του Καμορανέζι

Δεν πάει για... βόλτα στην Πάφο, αλλά για να διεκδικήσει το τρίποντο - Η πιθανή ενδεκάδα του Καμορανέζι

Δύσκολη έξοδος σήμερα για την Ανόρθωση, αφού στις 18:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα αντιμετωπίσει την Πάφο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.