ΟΜΟΝΟΙΑ: Σημαντική ΕΙΔΗΣΗ για Κουλιμπαλί - Οριστική εξέλιξη με το συμβόλαιο του!
Εξέλιξη προκύπτει με το συμβόλαιο του Κουλιμπαλί στην Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ανόρθωση μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα δεν είχε την βαθμολογική συγκομιδή που ήθελε και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Εννοείται πως ο χρόνος πίσω δεν γυρνάει και πλέον η ομάδα καλείται να εκμεταλλευτεί το "εύκολο" πρόγραμμα και να ξεκινήσει τις νίκες.
Πρώτος αντίπαλος σε αυτό το θεωρητικά βατό πρόγραμμα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σήμερα στις 18:00. Στο παιχνίδι αυτό η Μεγάλη Κυρία θα είναι το φαβορί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάθει ζημιά μιας και η Ένωση έκλεψε βαθμούς από πολλές μεγάλες ομάδες.
Η Ανόρθωση καλείται να βγάλει το καλύτερο της αγωνιστικό πρόσωπο και να στείλει το μήνυμα ότι σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να αντιδράσει όσο δύσκολο και αν είναι λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει κυρίως οικονομικά.
Στα αγωνιστικά νέα επιστρέφουν οι Μλάντζοβιτς, Ρόγκουλιτς και ο Αρτυματάς. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Χρυσοστόμου. Κάπως παραπάνω πιθανότητες έχουν οι Γκαρσία και Κίκο με τον δεύτερο να ερίζει για 11άδα. Τιμωρημένος ο Κονσεϊσάο και ο Κριχόβιακ.
Πιθανή εντεκάδα οι Ζίβκοβιτς, Σταμούλης, Τεισέιρα, Μουγκάμπι, Κίκο, Αρτυματάς, Ιωάννου, Θεοδώρου, Χαραλάμπους, Παρούτης και Λόπες.