Διασυρμός επί ένα ημίχρονο, τα προσχήματα στην επανάληψη και ντροπιαστική ήττα με 4-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ στο Community Stadium, στην 2η αγωνιστική της Premier League. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, δέχθηκαν τέσσερα γκολ στην ανάπαυλα οι «κόκκινοι διάβολοι», που ξεκινούν με 0/2 υπό τις οδηγίες του Τεν Χαγκ που ψάχνεται και δίχως γκολ σε κανονική ροή αγώνα την σεζόν, υποδεχόμενοι την Λίβερπουλ στην επόμενη στροφή του πρωταθλήματος!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ακούς και λες αποκλείεται να ισχύει. Βλέπεις το ματς και η εικόνα του σου βγάζει ότι μπορεί να είναι και πραγματικότητα. Το δεδομένο πάντως είναι πως… έγινε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 4-0 από τη Μπρέντφορντ (πρώτη νίκη μετά το 1937) στη 2η αγωνιστική της Premier League, είχε δεχθεί τέσσερα γκολ στο 35ο λεπτό, ολοκλήρωσε το ημίχρονο χάνοντας με τέτοιο σκορ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ξεκίνησε ως βασικός, είδε τον εφιάλτη του 4-0 στο «Άμεξ» από τη Μπράιτον, να ζωντανεύει ξανά!

 

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο, μετά το πρώτο σουτ της βραδιάς που έλαβε χώρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4ο λεπτό; Αρχικά, στο 11΄, ο Ντα Σίλβα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Brentford Community Stadium, με σουτ εκτός περιοχής, εκθέτοντας τον Ντε Χέα που έπεσε, αλλά είδε την μπάλα να περνά μέσα από τα χέρια του.

 

Προτού να καταφέρει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, η Γιουνάιτεντ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με ένα λάθος που ενδέχεται να μην συμβαίνει ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα. Ο Ντε Χέα έδωσε αδύναμα στον Έρικσεν, αυτός δεν ήρθε σωστά σε επαφή με τη μπάλα, το λάθος έγινε και ο Γιένσεν έκανε το 2-0 στο 18ο λεπτό, πανηγυρίζοντας έξαλλα ένα γκολ, που προήλθε από μία… απλή πίεση από πλευράς του.

 

Από εκεί και έπειτα, ήρθε η κατάρρευση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχθηκαν τρίτο γκολ από τον Μπεν Μι, που είχε περισσότερες επαφές στην περιοχή του αντιπάλου, από όσες ο Ρονάλντο στην δική του, στο πρώτο ημίχρονο, και το «καρέ» έλαβε χώρα στο 35ο λεπτό, με τον Εμπουεμό να τελειώνει ιδανικά μία εξαιρετική αντεπίθεση της Μπρέντφορντ, που εξέθεσε και τις επιστροφές των φιλοξενούμενων, που είχαν κερδίσει κόρνερ.

 

Το σφύριγμα της ανάπαυλας σηματοδότησε πως η Μπρέντφορντ είναι μόλις η 3η ομάδα που σκοράρει 4 φορές στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, με την Λίβερπουλ πέρυσι να το έχει κάνει στο «Όλντ Τράφορντ» και την Τότεναμ, στο ίδιο γήπεδο, προ διετίας.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, ο Ντε Χέα πραγματοποίησε μόλις την 2η επέμβασή το στο παιχνίδι στο 49ο λεπτό, ενώ οι δύο κεφαλιές του Κριστιάνο Ρονάλντο σε διάστημα 60 δευτερολέπτων, κατέληξαν εκτός στόχου!

Το σκορ διατηρήθηκε στο επίπεδο του 4-0, ο εφιάλτης του «Άμεξ» αναβίωσε και οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκινούν με 0/2 και δίχως γκολ σε κανονική ροή υπέρ τους σε 180 λεπτά στην Premier League, γνωρίζοντας πως στην 3η στροφή υποδέχονται την Λίβερπουλ!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.england365.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Αταλάντα - Φιορεντίνα 4-1: Ξέσπασε στις καθυστερήσεις και πέρασε στον τελικό του Coppa Italia

Η Αταλάντα επιβλήθηκε με 4-1 της Φιορεντίνα των δέκα παικτών και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!-ThemaSports
25/04 @ 00:03

Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου!

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ-ThemaSports
25/04 @ 00:00

Λύγισε τη Λιλ και έγινε αφεντικό για Champions League η Μονακό - Χάνει το... τρένο της Ευρώπης η Μαρσέιγ

Η Μονακό πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 επί της Λιλ και πάτησε γερά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, ενώ η Μαρσέιγ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νις και έχασε έδαφος.

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!-ThemaSports
24/04 @ 22:13

Ανατροπή δεδομένων και... Τσάβι ως το 2025!

Τσάβι και Ζοάν Λαπόρτα έφτασαν σε συμφωνία και ο Καταλανός τεχνικός θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι-ThemaSports
24/04 @ 18:41

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά και την ντροπιαστική ήττα της Τσέλσι με το πολύ βαρύ 5-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
24/04 @ 18:27

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται αλλαγή προπονητή στη Γουέστ Χαμ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ