Πέρσι «έπαιξε» το όνομα του για Ομόνοια και ΑΕΚ - Θα παίξει ξανά για... ΚΥΠΡΟ;

Πέρσι «έπαιξε» το όνομα του για Ομόνοια και ΑΕΚ - Θα παίξει ξανά για... ΚΥΠΡΟ;

Μέσα στους κομμένους είναι ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος πέρσι είχε γραφτεί για Ομόνοια και ΑΕΚ Λαρνακάς.

Δείτε το ρεπορτάζ του sport-fm.gr

Όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης, ο Μάρκο Νίκολιτς «έκοψε» τους Σιμάνσκι, Μήτογλου, Φερνάντες και Τσιλούλη, οι οποίοι βρίσκονται υπό καθεστώς παραχώρησης από την ΑΕΚ.

Τα κοψίματα στην Ένωση έγιναν πλέον ξεκάθαρα, έπειτα από την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, με τον Μάρκο Νίκολιτς να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση και τον Ριμπάλτα πως δεν τους υπολογίζει.

Πλέον, οι συγκεκριμένοι παίκτες θα προπονούνται ξεχωριστά, με τον Ριμπάλτα να καλείται να βρει μια λύση για να αποχωρήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες ανακατατάξεις στο ρόστερ. Η συγκεκριμένη τετράδα πιθανόν να μην είναι η μόνη που θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς έπεται συνέχεια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!