Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης και αναφέρθηκε στις μεταγραφές Χριστοδούλου και Ηλία στον ΑΠΟΕΛ, την περίπτωση Άδωνη και το θέμα προπονητή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι είπε:
Για τον Χριστοδούλου: «Ο Αντρέας Χριστοδούλου είχε συμβόλαιο και ήρθαμε σε συμφωνία για την πώληση του. Έχουμε πει ότι δεν θα στερήσουμε το μέλλον οποιουδήποτε παίκτη. Από τη στιγμή που το σωματείο έχει ικανοποιηθεί, ο κάθε παίκτης μπορεί να πάει στην ομάδα της αρεσκείας, όπως πήγε ο Αντρέας».
Για τον Μάριο Ηλία: «Έχει συμβόλαιο για ακόμη δυο χρόνια. Οι όροι που έθεσε το σωματείο ήταν για να πάει δανεικός. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και θα το δουν και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τώρα».
Για τις θέσεις που αγωνίζεται ο Μάριος Ηλία: «Νομίζω ότι μπορεί να παίξει και ως πλάγιος και ως κεντρικός επιθετικός. Στον Εθνικό έπαιξε και στις δυο θέσεις. Έχει και την ταχύτητα και τη ντρίμπλα. Παίρνει ουσιαστικά ένα πολυεργαλείο ο ΑΠΟΕΛ».
Για τον Άδωνη: «Έγινε μια διερευνητική επαφή, δεν θα αναφέρω από ποια ομάδα. Δεν ήταν ικανοποιημένη ομάδα και παραμένει παίκτης του Εθνικού. Όπως έχω πει δεν θα ξεπουλήσουμε».
Για το θέμα του προπονητή: «Το πρώτο μέλημα είναι να πάρουμε προπονητή. Υπάρχει μια λίστα με 2-3 ονόματα Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα να μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι».
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των επαναληπτικών αγώνων της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 19:34
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Νταβίντ Μπαντία, μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ.
03/05 @ 15:40
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Εθνικού, Νταβίντ Μπαντία, για το σημερινό (17:00) ματς στο Δασάκι με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ:
03/05 @ 10:40
Ο Νταβίντ Μπαντία δεν κατάφερε ακόμα να κερδίσει την ΑΕΛ
02/05 @ 12:39
Η ανακοίνωση.
28/04 @ 21:26
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικού Νταβίντ Μπαντία μετά το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου.
11/04 @ 18:55
Η εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Κατερίνα Κυριάκου μίλησε στην κάμερα της Cytavsion λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Καρμιώτισσα
BEST OF THEMASPORTS