Πόλυς ΧαραλάμπουςΠριν από δυο χρόνια, ο Αλεξάντερ Κοκόριν, αποτέλεσε τη μεγάλη «πριμαντόνα», αλλά και τον παίχτη – σημαία, για να κατορθώσει ο Άρης, να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Αγωνιζόταν δανεικός από την Ιταλική Φιορεντίνα, είχε εξελιχθεί σε σίριαλ η ανανέωση της παραμονής του για δεύτερη χρονιά…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέρσι είχε ρυθμιστεί από νωρίς, η παρουσία του στην ταξιαρχία για 3η σεζόν, είχε εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση αρχές του Μάη (9/05/24), ότι θα παραμείνει ντυμένος στα πράσινα.
Φέτος τα δεδομένα είναι αλλιώτικα, ο 34χρονος Ρώσος άσος, δεν έκανε τόσο καλή σεζόν, όπως και μερικοί άλλοι παίχτες απ’ αυτούς λέμε της… πρώτης γραμμής.
Γι’ αυτό, εκτιμούμε, ότι οι πιθανότητες, να βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας, δεν είναι παρά πολλές.
Πριν 4 μήνες, δημοσίευμα στην Ρωσία, έλεγε ότι ο «Κόκο» ήταν θετικός να υπογράψει επέκταση της παραμονής του στην Λεμεσό. Από τότε, δεν προέκυψε πληροφορία, ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο.
Δεν είναι... μυστικό ότι ο Κύπριος οπαδός δεν πολυενδιαφέρεται για την Εθνική μας ομάδα. Ή να το πούμε διαφορετικά, τον νοιάζει πολύ περισσότερο του η ομάδα του στο πρωτάθλημα από την Εθνική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 19:27
Ο Κακόριν επέστρεψε στην Κύπρο και στον Άρη αφού θυμίζουμε είχε θέμα τραυματισμού με το σκηνικό να είναι άκρως οικογενειακό όπως φαίνεται και στο βίντεο.
12/11 @ 15:29
Με ανακοίνωση του ο Άρης ενημέρωσε για τη Διάσκεψη που έγινε σήμερα (11/11) εκεί όπου και παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο «Άρης Λεμεσού 90+4 χρόνια ιστορίας».
12/11 @ 11:00
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Άλφαμεγα η παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Άρη.
11/11 @ 13:50
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
10/11 @ 15:44
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104.
14/11 @ 20:40
Σκοράρουν οι επιθετικοί του Άρη και ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
BEST OF THEMASPORTS