Καλεσμένος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Μιχάλης Σιημητράς. Ο συμπαίκτης του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η συνάντηση τους σε ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση. Τι είπε ο Σέρβος προπονητής στον Σιημητρά.
«Μια ιστορία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πήγα να δοκιμαστώ στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, είχα συμπαίκτη εκει τον Γιοβάνοβιτς. Και πάντα μετά τις προπονήσεις έμενε περισσότερο και μου έκανε σουτ. Όσο έμεινα εκεί, για μερικές εβδομάδες, μου έκανε σουτ έξτρα μετά τις προπονήσεις γιατί ο ίδιος το ήθελε. Και σε ένα ματς μετά από χρόνια που παίζαμε ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση, προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιοβάνοβιτς πάω και του λέω ''γεια σας κύριε Ιβάν, δεν νομίζω να με θυμάστε''. Και μου λέει ''πως και δεν σε θυμάμαι, είσαι εσύ με την κοτσίδα στον Ηρακλή''. Έπαθα σοκ. Και του λέω με την σειρά μου ''δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πριν λίγους μήνες ήμουν στον ΑΠΟΕΛ''. Και μου απαντά ''το ξέρω και βιάστηκες να φύγεις''. Άρα αυτό είναι το θέμα με την υπομονή στο ποδόσφαιρο».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 49:34 μέχρι το 52:18.
Δεν ήταν καθόλου άσχημη, αλλά ούτε και η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για τις Κυπριακές ομάδες στη βαθμολογία της UEFA την τρέχουσα εβδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες του τρίτου προκριματικού και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Στέφαν Ντράζιτς, γιορτάζει σήμερα (14/08) τα 33α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα social media.