Πόλυς Χαραλάμπους

Συμφωνούμε με τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη, ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την ισοφάριση του Γιάννη Πίττα στα μέσα της επανάληψης, όσοι είδαν την αναμέτρηση, δεν είδαν τον Απόλλωνα (που καιγόταν παραπάνω για τους τρεις βαθμούς) να «λιώσει» στην πίεση την εστία του Αντρέα Κεραυνού (άργησε λίγο να… εκτιναχθεί στην φάση του δεύτερου γκολ, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να «εξουδετερώσει» την κεφαλιά του Ίντζια). 

Βλέπετε σε παιχνίδια, που είναι σε τεντωμένο σχοινί, παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Ο αντίπαλος κίπερ Γιοβάνοβιτς, έκανε… σούπερ επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, κρατώντας το 1-1.

Ούτε μπορούμε να κάνουμε κριτική στον τεχνικό της ΑΕΛ, για το πώς «διαχειρίστηκε» το ματς, με τις αλλαγές που έκανε. Άλλωστε, δεν ήταν παρά πολλές οι… «έτοιμες» λύσεις που είχε στον πάγκο, επειδή έλειπαν κάμποσοι παίχτες.

Είχε πέσει «θύμα» ανατροπής η ΑΕΛ και τέσσερις μέρες νωρίτερα στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Το διαφορετικό σε εκείνο το ματς, ήταν ότι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο –από ένα σημείο και μετά- στην επανάληψη η ομάδα. Συν το ότι δεν είχε τόσες πολλές απουσίες, παιχτών πρώτης γραμμής…

Στην ΑΕΛ για τις επόμενες 19 μέρες θα ζουν και θα… αναπνέουν για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Θα δώσουν ρέστα, για να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 του πρώτου ματς. Αν δεν τα καταφέρουν, θα… μειωθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για την ομάδα, με δεδομένο ότι θα παίζει στο δεύτερο γκρουπ.

Έτσι κι αλλιώς, από τότε που… «κατρακύλησε» η ομάδα από τους αρχικούς της στόχους στο πρωτάθλημα, σημαντικό ποσοστό του κόσμου, σφυρίζει αδιάφορα για το πώς «κυλάει» η φετινή προβληματική σεζόν.

Καθημερινώς διαβάζουμε σχόλια στο Facebook, λαμβάνουμε κι εμείς μηνύματα στο inbox, ότι ο Αντρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες του, θα πρέπει να… κάτσουν κάτω, να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν.

Λαμβανομένου υπόψη, ότι η ομάδα θα… μετακομίσει περί τα τέλη Αυγούστου (μαζί με τις άλλες ομάδες της πόλης) στο καινούργιο ποδοσφαιρικό «παλάτι» στο Κολόσσι.

Είναι πολλοί που χαρακτηρίζουν «κεφαλαιώδες» ζήτημα, με ποιον κόουτς θα μπει στο νέο γήπεδο η ομάδα. Δεν νομίζουμε να μην το… αντιμετωπίζει έτσι το "πράγμα", ο άνθρωπος που ηγείται των γαλαζοκίτρινων, την τελευταία ενάμισι περίπου δεκαετία…

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ