Τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα για τον Σάντος και στην ΑΕΛ θα... κληθούν να αποφασίσουν πότε ο ποδοσφαιριστής θα εκτίσει την τιμωρία του.
Στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με την Πάφο FC ή στο ντέρμπι της 11ης με την Ανόρθωση.
Ο Σάντος αντίκρισε την 3η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Ερμή στο Τσίρειο Στάδιο.
Ότι στον Απόλλωνα είχαν ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεισάο, είχαν έλθει πληροφορίες στην διάθεση μας από την περασμένη Παρασκευή.
Ο πρόεδρος της ΕΝΠ Κώστας Στρατής, που έζησε τον «Μιχαλάκη» όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα τους, ενδεχομένως να έκανε αυτή την σκέψη χθες βράδυ, όταν συνάντησε τον πρώην διεθνή άσο.
Δικαιολογημένες οι ψεσινές τιμές, σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του «κουτιού», τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Για πολλά χρόνια, έκανε τις αντίπαλες εστίες να «αναστενάζουν»!
Έδωσε το παρών του ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης, στην ψεσινή εκδήλωση στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, όπου τιμήθηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου από την ΕΝΠ.