Μετά τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων από την Παρί (4-0), η Ίντερ Μαϊάμι επέστρεψε στο MLS και στις νίκες νικώντας με 4-1 εκτός έδρας την Μόντρεαλ FC.
Ο Λιονέλ Μέσι με ένα σπάνιο για την κλάση του λάθος σέρβιρε άθελά του το 1-0 στον Πρινς Οβούσου μόλις στο 2', ωστόσο στη συνέχεια φρόντισε να ρεφάρει και με το παραπάνω. Ο Ταντέο Αλιέντε στο 33' ισοφάρισε με όμορφο αριστερό σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο Αργεντινός σούπερ σταρ με όμορφο αριστερό πλασέ στο 40' έγραψε το 1-2. Ο Τελάσκο Σεγόβια με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3 στο 60', με τον Μέσι με απίθανη ατομική ενέργεια να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 62'. Μάλιστα ο «Λέο» μπορούσε να κάνει και χατ-τρικ στις καθυστερήσεις, ωστόσο ακυρώθηκε το γκολ του ως οφσάιντ
Με τη νίκη αυτή η Ίντερ Μαϊάμι έφτασε τους 32 βαθμούς σε 17 αγώνες και είναι έκτη στην ανατολική περιφέρεια, αλλά με τέσσερις αγώνες λιγότερους από το Σινσινάτι, που είναι πρώτο με 42.
Το κύμα διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης σε αρκετές ιταλικές πόλεις, το οποίο κορυφώθηκε με τη μεγάλη διαδήλωση στη Ρώμη, έχει αυξήσει περαιτέρω το επίπεδο ανησυχίας ενόψει του αγώνα Ιταλία εναντίον Ισραήλ (14/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Bluenergy στο Ούντινε.
Μπορεί στην Ανόρθωση να... απέτυχε παταγωδώς στο σύντομο διάστημα που είχε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο προπονητικό του σταθμό.
Στάθηκε όρθια στο «Ντραγκάο» η Μπενφίκα! Με τον Παυλίδη βασικό, η ομάδα του Μουρίνιο κατάφερε να βραχυκυκλώσει την Πόρτο και να φύγει με το 0-0 από την έδρα της στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.
Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες με χορταστικό ποδόσφαιρο, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βίγκο με τη Θέλτα παρότι προηγήθηκε, παίζοντας βέβαια με παίκτη λιγότερο από το 40'.