Πόλυς ΧαραλάμπουςΌτι στον Απόλλωνα είχαν ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεισάο, είχαν έλθει πληροφορίες στην διάθεση μας από την περασμένη Παρασκευή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Φάνηκε και από κάποιες δηλώσεις του Φανούρη Κωνσταντίνου στον Supersport Fm, αν και δεν μίλησε συγκεκριμένα για τον Πορτογάλο.
Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ήταν ακόμα πιο έντονες οι πληροφορίες, ότι οι κυανόλευκοι βρισκόντουσαν σε ακτίνα συμφωνίας με τον πρώην παίχτη της Ανόρθωσης.
Αργά το βράδυ, βγήκαν στον αέρα οι πληροφορίες περί πιθανού deal με τον Κονσεισάο, με το γραφείο τύπου να προβαίνει σε λιτή αναφορά στον επίσημο λογαριασμό ότι «ουδεμία εξέλιξη στα μετεγγραφικά της ομάδας μας».
Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, αν πρόκειται για έμμεση (πλην σαφή) διάψευση τακτικής ή πραγματικά ο ποδοσφαιριστής δεν θα γίνει ένοικος του προπονητικού κέντρου «Απόλλων - Columbia» στο Κολόσσι.
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 14:54
Θετικό είναι το ξεκίνημα του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Γκαετάν Βέισμπεκ στο φετινό πρωτάθλημα.
09/10 @ 08:18
Περισσότερο συνδέεται το όνομα του Γουίλι Σεμέδο, με την επικείμενη εξασφάλιση της πρόκρισης της εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου στα τελικά του Μουντιάλ του 2026.
08/10 @ 20:32
Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου του Απόλλωνα για ραδιοφωνική δήλωση του σχετικά με τη διαιτησία πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
08/10 @ 13:33
Διαβάστε την ανακοίνωση από τους φίλους του Απόλλωνα.
08/10 @ 07:56
Τα δεδομένα για τον Γκειμπριέλ Κρεκ, τα δώσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ. Τις απογευματινές ώρες, είχαμε επικοινωνία με τον Κύπριο δικηγόρο του Ουαλού επιχειρηματία, ο οποίος ουσιαστικά μας έδωσε το μήνυμα, ότι δεν προκύπτει κάτι καινούργιο.
07/10 @ 21:41
Μία από τις προσθήκες που έκαναν... αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι, ήταν αναμφίβολα εκείνη του Μπράντον Τόμας.
BEST OF THEMASPORTS