Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία του και την έναρξη των ιατρικών υπηρεσιών γυμναστικής του στην Λευκωσία.

Είναι πλέον γνωστό ότι το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) είναι πρωτοπώρο στο χώρο της εκγύμνασης σε μια περίοδο όπου η υγεία μας θα πρέπει να αποτελεί για όλους η προτεραιότητά μας. Αναμφίβολα, είναι γεγονός πως η άσκηση βελτιώνει την γενική μας υγεία όταν αυτή είναι επιβαρυμμένη με χρόνιες καρδειοαναπνευστικές, μυοσκελετικές, παθολογικές και νευρολογικές δυσλητουργείες. Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τον ασφαλέστερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης αυτών των ατόμων. Απαραίτητο στοιχείο για την πραγματοποίηση των ειδικών προγραμμάτων, είναι η αξιολόγηση του εξεταζόμενου απ? όλες τις περιοριστικές πτυχές της γενικής του υγείας αλλά και η στενή παρακολούθησή του όπου χρειάζεται με εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ο χώρος του Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) είναι εξοπλισμένος από μηχανήματα Αμερικανικής τεχνολογίας συμπιεσμένου αέρα (KEISER), για να προσφέρουν στους επισκέπτες τη μέγιστη αποθεραπεία και βοήθεια στο οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν, όπως ανισοσκελία και μυική ανισορροπία, σκολίωση, μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις, αρθρήτιδα κ.α. Τα προγράμματα άσκησης σχεδιάζονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες, ακολουθώντας έγκυρες και αξιόπιστες τεχνικές και όργανα για να παρέχουν ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενή, με γνώμονα τις ιδιαιτερότητές του ως προς την γενική του υγεία. Τα πρόγραμματα σχηματίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της υγείας του ασθενή με αερόβιες ασκήσεις, ασκήσεις αντίστασης και κινητικότητας, ισορροπίας, επιδεξιότητας και πολλές άλλες.
Τα προγράμματα αυτά υποστηρίζονται μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης ως γυμναστική, συμβάλλοντας στην μείωση πιθανών τραυματισμών, αυξάνοντας ταυτόχρονα την γενική υγεία και ποιότητα ζωής του ασθενή. Ο χώρος και τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας αλλά και σε άτομα με εξειδικευμένες ανάγκες. Στόχος των προγραμμάτων είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της υγειονομικής περίθαλψης και της φυσικής κατάστασης. Βρείτε το Cyprus Medical Fitness Center (Lift Good) στην οδό Βηθλεέμ 40, στον Στρόβολο στην Λευκωσία και στο τηλ. 22 270082. Facebook: https://www.facebook.com/medicalfitnesscenter.cy/ Instagram: @medicalfitnesscenter.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ