Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν επίσημα την ακριβή κατάσταση με τον βαρύτατο τραυματισμό του Γερμανού χαφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του Τζαμάλ Μουσιάλα επιβεβαίωσε επίσημα με ανακοίνωση της η Μπάγερν Μονάχου: «Οι εξετάσεις από τους γιατρούς των πρωταθλητών Γερμανίας έδειξαν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα περόνης, αποτέλεσμα της εξάρθρωσης αστραγάλου. Ο 22χρονος πέταξε από το Ορλάντο στο Μόναχο το πρωί της Κυριακής και θα υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση», ήταν το επίσημο ανακοινωθέν των Βαυαρών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Μουσιάλα θα λείψει περίπου 4-5 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς όμως να αποκλείεται το διάστημα της αποχής να είναι ακόμα μεγαλύτερο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.
Πηγή: sdna.gr
Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Τερμάλιτσα, στις 19:00 σε φιλικό αγώνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/07 @ 17:10
Σύμφωνα με την Aftonbladet, τουρκικός σύλλογος θέλει να αγοράσει τον Ανδρόνικο Κακουλλή από την AIK Στοκχόλμης.
11/07 @ 16:12
Ο Βίκτορ Γκιόκερες κάνει ό,τι μπορεί για ν’ αποτρέψει το «ναυάγιο» με την Άρσεναλ και πιέζει, ξεκαθαρίζοντας γι’ ακόμα μια φορά ότι δεν θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Σπόρτινγκ!
11/07 @ 15:44
Η Νότιγχαμ Φόρεστ διακόπτει, τουλάχιστον προσωρινά, κάθε επαφή με την Τότεναμ για τον Γκιμπς – Γουάιτ και περιμένει το νομικό τμήμα να την ενημερώσει για πιθανή παράβαση όρων της σύμβασης που δεσμεύει τον παίκτη, αλλά και από τα «σπιρούνια».
11/07 @ 15:31
Ο Μικέλ Αρτέτα ξαφνικά αποκτά «εχθρούς» στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ και οι κινήσεις του το φετινό καλοκαίρι προκαλούν τη δυσαρέσκεια του κόσμου!
11/07 @ 15:00
Από τον Ολυμπιακό... στη Γιουβέντους. Ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
11/07 @ 12:28
Ο Τζόρνταν Χέντερσον επιστρέφει οριστικά στην Premier League, αλλά τελικά θα υπογράψει στην Μπρέντφορντ που έκανε μεγάλη έκπληξη με την απόκτησή του!
BEST OF THEMASPORTS