Ο Ένζο Καμπρέρα θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ματς με την Παρτιζάν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο φορ της ΑΕΚ ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Άντερλεχτ, είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή και στην ΑΕΚ περίμεναν τις εξετάσεις για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εξετάσεων ο Καμπρέρα δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα επιδιώξει να προλάβει το πρώτο ματς με την Παρτιζάν στην ΑΕΚ Αρένα την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιουλίου.
Οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό ενόψει Παρτιζάν.
Ανάρτηση από την Ανόρθωση για την κυρία Σταυρού Σοφοκλέους, πιστή οπαδός της Αμμοχωστιανής ομάδας, η οποία έκλεισε τα 100 της χρόνια και ζήτησε αντί δώρων στα γενέθλια της, να γίνουν εισφορές για την Ανόρθωση!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 13:44
Με γραπτό του μήνυμα ο Ιμάντ Φαράζ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ...
06/07 @ 13:12
Ποστάρισμα από την ΑΕΚ με το γκολ του Ιμάντ Φαράζ κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι τον Αύγουστο του 2022.
06/07 @ 09:13
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
05/07 @ 21:52
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβσε η Νέφτσι Μπακού μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον Φαράζ.
05/07 @ 20:07
Επίσημα στην Νέφτσι Μπακού ο Φαράζ.
05/07 @ 17:50
Μια... ανάσα από την μετακόμιση του στην Νέφτσι Μπακού είναι ο Ιμάντ Φαράζ.
BEST OF THEMASPORTS