Κύπελλο: Το Πανόραμα των αγώνων, οι προκρίσεις και η συνέχεια
ΑΕΛ και Καρμιώτισσα επικράτησαν των Ηρακλή Γερολάκκου και Ερμή αντίστοιχα, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.




«Πήραμε το ζητούμενο, που ήταν η νίκη και η πρόκριση. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό και δεν ήταν βασικοί στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η 2η συνεχόμενη, μάλιστα χωρίς να δεχθούμε γκολ.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ερμή, που ήταν ανταγωνιστικός τόσο με 11 όσο και με 10 ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες, οι οποίοι ήταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.
Για τις αποφάσεις της ομάδας στις οποίες αναφέρθηκε πρόσφατα: «Όσον αφορά τις αποφάσεις που ανέφερα κάποιες έχουν ήδη παρθεί και αφορούν αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Προτιμούμε, όμως, να ολοκληρωθεί πρώτα το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Παρασκευή και όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα ενημερωθείτε από την ομάδα. Θέλουμε να σεβαστούμε το κλαμπ και να γίνουν οι ανακοινώσεις την κατάλληλη στιγμή.
Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι όσα ανέφερα δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου σχέση με τη διοίκηση. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, δεν είχαμε ποτέ αντιπαραθέσεις και στα περισσότερα θέματα υπάρχει συμφωνία. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ εμένα, ως προπονητή, και του προέδρου».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις