ΝΕΟ παγκύπριο ρεκόρ από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

ΝΕΟ παγκύπριο ρεκόρ από τον Ιωσήφ Κεσίδη!

Ο Ιωσήφ Κεσίδης Ιωσήφ κατέρριψε πριν από λίγο το δικό του παγκύπριο ρεκόρ στη σφυροβολία ανδρών και κάτω των 23 ετών!

Ο αθλητής του Πανίκου Χαραλάμπους μπήκε ορεξάτος στο διεθνές «Αλεξανδρινό μίτινγκ» (κατηγορίας Τσάλεντζερ), στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, βελτιώνοντας το ρεκόρ του, από 77,32μ. σε 77,68μ. και τέθηκε επικεφαλής τού αγωνίσματος.

Η σφυροβολία ανδρών έχει ολοκληρωθεί με τον Ιωσήφ Κεσίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με το νέο παγκύπριο ρεκόρ των 77,68μ., που είναι η 10η καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος πρωταθλητής μας είναι ο πρώτος που εξασφάλισε την πρόκρισή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών τού Μπέρμιγχαμ (10-16 Αυγούστου 2026), με το όριο να είναι στα 77 μέτρα.

Κατά σειρά οι βολές τού Κεσίδη ήταν: 77,68μ., άκυρη, 71,38μ., άκυρη, άκυρη, άκυρη.

Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Πουρσανίδης, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση με 68,08μ., ρίχνοντας κατά σειρά: άκυρη, άκυρη, 65,36μ., 66,74μ., 68,08μ., 67,14μ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιατί το να ιδρώνουμε μάς κάνει καλό;

Γιατί το να ιδρώνουμε μάς κάνει καλό;

Ο ιδρώτας είναι κάτι που μας ενοχλεί το καλοκαίρι ή στην προπόνηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς προστασίας του σώματος.