Τρίτο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας - Δείτε σε ποιο σημείο

Τρίτο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης (υλικές ζημιές μόνο) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού στο ύψος της Κοφίνου, κοντά στην είσοδο με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο: Έκλεισε λωρίδα - Δείτε σε ποιο σημείο

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση (16:22): Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λεμεσού στο ύψος της Κοφίνου, οι οποίες είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης (υλικές ζημιές μόνο), έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και η τροχαία διεξάγεται ομαλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ράιαν Μαέ: Προπονείται ήδη στο Μεξικό – Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ακόμα

Ράιαν Μαέ: Προπονείται ήδη στο Μεξικό – Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε ακόμα

Ο Ράιαν Μαέ βρίσκεται στη Γουαδαλαχάρα και προπονείται κανονικά με τη νέα του ομάδα, την Άτλας όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της Medio Tiempo Juan Manuel Figueroa.