Επίσημο: «Έδεσε» τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ!

Επίσημο: «Έδεσε» τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ!

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

«Έδεσε» τον Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2029 ο ΠΑΟΚ!

Με ανακοίνωση του ο «δικέφαλος του Βορρά», έκανε γνωστή την επέκταση της συνεργασίας με τον 22χρονο άσο, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, δίχως να υπάρχει οψιόν σε αυτό.

Ο ΠΑΟΚ ανταμείβει τον διεθνή μεσοεπιθετικό, κάνοντας υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του και παράλληλα θωρακίζει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ομάδας, το οποίο πρόσφατα βρέθηκε κοντά στη Στουτγκάρδη, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν μετά την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση:

«Κωνσταντέλιας reloaded…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2029.

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό και συμφώνησαν σε όλα για την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF THEMASPORTS