Η Ομόνοια νίκησε 2-1 2-1 (Ελάντερ 31', Στεπίνσκι 86'/Κορέια 10') την Πάφο στο ΓΣΠ για την 25η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
Στο α' μέρος η Πάφος κατάφερε να πάρει προβάδισμα νωρίς στο σκορ, ένα γκολ που... αφύπνισε την Ομόνοια. Στο 10' ο Μπρούνο έκανε τη σέντρα και ο Κορέια με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στη συνέχεια η Ομόνοια ισορρόπησε κι έφτιαξε φάσεις για την ισοφάριση που σημειώθηκε στο 31'. Ο Εβάντρο εκτέλεσε φάουλ και ο Ελάντερ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι πράσινοι δημιούργησαν κι άλλες προϋποθέσεις για γκολ όμως δεν κατάφεραν αν ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Ίβουσιτς.
Στο β' μέρος ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης.
Στο 86' ο Ντιουνκού έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Στεπίνσκι με κεφαλιά έκανε το 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.