Στόχος το κέρδος στην παγωμένη Ελβετία (Πιθανή εντεκάδα)

Στόχος το κέρδος στην παγωμένη Ελβετία (Πιθανή εντεκάδα)

Η Πάφος έχει μεγάλο στόχο το κέρδος απόψε κόντρα στην Λουγκάνο έτσι ώστε να ελπίζει ακόμα και για οκτάδα

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχοντας εξασφαλίσει σίγουρη παρουσία για τον ενδιάμεσο γύρο του Conference League,  απόψε κόντρα στην Λουγκάνο μέσα στην Ελβετία θέλει να πάρει το διπλό για να ελπίζει ακόμα και για οκτάδα. 

Οι εννέα βαθμοί για την περσινή κυπελλούχο Κύπρου είναι φοβερός απολογισμός και απόψε κόντρα σε ένα αρκετό δυνατό αντίπαλο θα πάει για το κερασάκι στην τούρτα. 

Η Πάφος ήταν ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες της μέχρι στιγμής στην League Phase , ωστόσο για να έρθει το τρίποντο απόψε πρέπει οι Παφίτες να κάνουν κάτι ανάλογο όπως κόντρα στην Πέτροκουμπ όταν πέτυχε το διπλό στην Μολδαβία. 

Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι οι Μπουκαμίρ και Τανλόνγκο. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Ίβουσιτς, Μπρούνο , Λουκάσεν,  Γκολντάρ,  Πηλέας,  Πέπε,  Σούνιτς,  Ντράγκομιρ,  Κορέια,  Τάνκοβιτς και Ζάιρο. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ: Χαμός στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά την ανακοίνωση του Νίκολιτς

ΑΕΚ: Χαμός στα αποδυτήρια της Ένωσης μετά την ανακοίνωση του Νίκολιτς

Όπως σημείωσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρκο Νίκολιτς έδωσε ένα δώρο στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την καταιγιστική εμφάνιση και αυτοί “έσπασαν” τα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια.