Χωρίς τους τρεις δανεικούς από τον ΑΠΟΕΛ τα πλάνα του Μαρτίνς για το Σαββατιάτικο παιχνίδι...

Χωρίς τους τρεις δανεικούς από τον ΑΠΟΕΛ τα πλάνα του Μαρτίνς για το Σαββατιάτικο παιχνίδι...

Τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα έχει η Ομόνοια Αραδίππου, στο Σαββατιάτικο (19/10, 18:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ούγκο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα του ως δανεικοί από τους «γαλαζοκίτρινους».

Ο λόγος για τους Βρόντη, ο Ευαγόρα Αντωνίου και Κούτσακος...

Όταν ολοκληρώνονταν οι δανεισμοί τους, συμφωνήθηκε από τις δύο ομάδες να μην αγωνιστούν στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Πορτογάλο τεχνικό να «πονοκεφαλιάζει» περισσότερο για τις απουσίες των Βρόντη και Κούτσακου, αφού ο πρώτος μετράει πέντε συμμετοχές, όλες ως βασικός, ενώ ο δεύτερος έχει επίσης πέντε συμμετοχές, δύο στο αρχικό σχήμα και τρεις ως αλλαγή. Ο Ευαγόρας Αντωνίου μετράει μόλις μία συμμετοχή και αυτή ως αλλαγή.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η UEFA απάντησε στην Άρσεναλ για το αν ο Χάντσκο έκανε πέναλτι στον Έζε!

Η UEFA απάντησε στην Άρσεναλ για το αν ο Χάντσκο έκανε πέναλτι στον Έζε!

Η εξήγηση της UEFA για τις έντονες διαμαρτυρίες της Άρσεναλ για πέναλτι του Χάντσκο στον Έζε.