Θέλει ξεκίνημα με τους δικούς του όρους ο Χιμένεθ

Θέλει ξεκίνημα με τους δικούς του όρους ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και άπαντες στην ομάδα της Λευκωσίας περιμένουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα βοηθήσει για μια νέα αρχή στον Αρχάγγελο, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί από μόνος του να πετύχει κάτι τέτοιο. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σημαντικό ρόλο στον τομέα της βελτίωσης θα παίξουν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα το πραγματοποιήσει εκτός έδρας απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου το ερχόμενο Σάββατο (19/10, 18:00) και μοναδικό ζητούμενο η νίκη που θα συνοδευτεί με καλή εμφάνιση και θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: ««Καταδικάζουμε το επεισόδιο - Διαλύθηκαν τουαλέτες, καρέκλες, έσπασαν κάμερες»

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: ««Καταδικάζουμε το επεισόδιο - Διαλύθηκαν τουαλέτες, καρέκλες, έσπασαν κάμερες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.