ΜΗΝΥΜΑ Παπασταύρου για τα 77α γενέθλια της Ομόνοιας
Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, για τη σημερινή (04/06) ημέρα, όπου το «τριφύλλι» συμπληρώνει 77 χρόνια ζωής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Ανόρθωση μάζεψε εφτά από τους οκτώ συνολικά βαθμούς που έχει. Στοιχείο που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να το αποδείξει και στα επόμενα ντέρμπι.
Ο Γιάννης Οκκάς, θέλει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι βελτίωση, ώστε η ομάδα σε κάθε της αγώνα να δείχνει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Παράλληλα, απέδειξε μέχρι στιγμής με το κοουτσάρισμά του ότι «βλέπει» γήπεδο και μπορεί να διορθώσει τα πράγματα αν δεν πάνε καλά.
Στη συνέχεια ακολουθούν τέσσερα ντέρμπι, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας. Και είναι εδώ που θα διαφανεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομάδα τη φετινή σεζόν. Είναι παιχνίδια που θα καταδείξουν εν πολλοίς τις δυνατότητες αλλά και τις αντοχές της «Κυρίας».