Προφορική συμφωνία με Έρικσεν!

Προφορική συμφωνία με Έρικσεν!

Επιστροφή στον Άγιαξ για τον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία για μεταγραφή.

Η «Γαλατά» πρόσφερε στον Ερικσεν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ του δίνει και οκτώ εκατ. ως μπόνους, αν αποφασίσει τελικά να βάλει την υπογραφή του στην ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά αυτός απάντησε ξανά αρνητικά. 

Ο 31χρονος διεθνής άσος, που εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, δεν θέλει να παίξει στην Τουρκία και έχει προφορική συμφωνία με τον Αγιαξ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας από το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στον Κεραυνό ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

Στον Κεραυνό ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18

O Kεραυνός μετά το κύπελλο, στην κατηγορία Κ18, πανηγυρίζει τον τίτλο και στο πρωτάθλημα Allwyn Γυναικών Κ18, επικρατώντας για δεύτερη φορά της Πετρολίνα ΑΕΚ.