Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την σπουδαία νίκη του μισού αλλά ΑΤΣΑΛΙΝΟΥ Ολυμπιακού στην Πόλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
29.10.2026 - 08:36
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε ξανά με πολύ σημαντικές απουσίες, όμως έδειξε χαρακτήρα Πρωταθλητή Ευρώπης και κατάφερε να πάρει τη νίκη 81-73 στην έδρα της Μπεσίκτας (28/10), για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!
Έδειξε χαρακτήρα και έφυγε νικητής από την Πόλη και την έδρα της Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός!
Παρότι παρατάχθηκαν ξανά με τις πολύ σημαντικές απουσίες των Φουρνιέ, Μοντέρο, Μιλουτίνοφ και Ντόρσεϊ, βρίσκοντας παράλληλα απέναντί τους μια πολύ μαχητική αντίπαλο, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 81-73, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!
Έτσι, οι Πειραιώτες, για τους οποίους ξεχώρισαν Βεζένκοφ (16π, 5 ριμπ), Τζόουνς (15π), Χολ (14π) , ΜακΙντάιρ (9π, 7 ασίστ) και έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα ο Πλώτας, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 6-2, ενώ πλέον στρέφουν την προσοχή τους αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στη Sunel Arena (30/10, 21;15), πριν υποδεχθούν το φορμαρισμένο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan GBL (1/11, 13:00).
Από την άλλη η Μπεσίκτας, η οποία παρατάχθηκε και εκείνη με αρκετές απουσίες και με σημαντικότερη αυτή του Γουόκερ, είχε για καλύτερούς της τους Νόουελ (15π) και ΝτεΤζούλιους (12π), ενώ έπεσε στο 3-5 και τώρα έχει μπροστά της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια.
Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το σαββατιάτικο (31/10, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ κινείται η Ομόνοια, με την προσοχή να είναι στραμμένη στους τραυματίες.