Πάει για την πρώτη φετινή της μεταγραφή η Λίβερπουλ με τον Μαμαρντασβίλι!

Πάει για την πρώτη φετινή της μεταγραφή η Λίβερπουλ με τον Μαμαρντασβίλι!

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Μαμαρντασβίλι από τη Βαλένθια, με στόχο ο Γεωργιανός κίπερ να αποτελέσει στο μέλλον τον αντικαταστάτη του Άλισον.

Την πρώτη της μεταγραφή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι σκοπεύει να ολοκληρώσει άμεσα η Λίβερπουλ!

Μπορεί να έχουμε φτάσει στις αρχές Αυγούστου και οι «reds» να μην έχουν κάνει ακόμα κίνηση, ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ «φουλάρει» για την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Relevo», ο βρετανικός σύλλογος αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τη μεταγραφή του Γεωργιανού τερματοφύλακα, με τις διαπραγματεύσεις να εκκινούν από τα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Ωστόσο, ακόμα και αν ολοκληρωθεί το deal, δεν είναι σίγουρο αν ο 23χρονος κίπερ μετακομίσει φέτος στο «Άνφιλντ», καθώς, υπάρχουν σκέψεις στις τάξεις της Λίβερπουλ να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια.

Ουσιαστικά πρόκειται για μεταγραφή με φόντο το μέλλον, αφού οι «κόκκινοι» βλέπουν στο πρόσωπο του Μαμαρντασβίλι τον αντικαταστάτη του Άλισον κάτω από τα δοκάρια της ομάδας!

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.