Πρώτη της φορά!

Πρώτη της φορά!

Η Ομόνοια για πρώτη φορά θα παίξει με ομάδα από την Ουγγαρία

Οι πράσινοι έχουν παίξει με πολλές ομάδες και έχουν επισκεφθεί πολλές χώρες όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις πορείες στην Ευρώπη.  Ωστόσο υπάρχουν χώρες που δεν έχει πάει ακόμα η Ομόνοια και μια από αυτές είναι η Ουγγαρία. 

Η κλήρωση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ έφερε την Φέχερβαρ στον δρόμο της Ομόνοιας και στόχος του τριφυλλιού είναι να βγάλει εις πέρας την αποστολή για πρώτη φορά κόντρα σε ομάδα της Ουγγαρίας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Κοριτσάκι εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας χωρίς τις αισθήσεις της – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, νοσηλεύεται κοριτσάκι 5 με 6 ετών, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (03/12) κινδύνευσε σοβαρά σε πισίνα στη Λεμεσό.