Θέλει τον Αλ Ταμάρι η Αταλάντα

Θέλει τον Αλ Ταμάρι η Αταλάντα

Οδεύει προς Ιταλία και στην Αταλάντα ο Μούσα Αλ Τάμαρι σύμφωνα με αραβικό μέσο, αναφέροντας ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mala3eb», η ομάδα του Μπέργκαμο θέλει να αποκτήσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέρει αν θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα σε Αλ Τάμαρι και Αταλάντα θα γίνει εντός Ιουλίου.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλλία με τη φανέλα της Μονπελιέ, στην πρώτη του σεζόν κατέγραψε συνολικά 27 εμφανίσεις, πέντε γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εφιαλτικά σενάρια: Φόβοι για στοχοποίηση πρεσβειών και χώρων με δυτικά συμφέροντα στην Κύπρο - «Χρειάζεται εγρήγορση»

Εφιαλτικά σενάρια: Φόβοι για στοχοποίηση πρεσβειών και χώρων με δυτικά συμφέροντα στην Κύπρο - «Χρειάζεται εγρήγορση»

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τα νέα πλήγματα των Ηνωμένες Πολιτείες και του Ισραήλ κατά του Ιράν, τα οποία ακολούθησαν τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ.