ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: «Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ και αυτό κάναμε»

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: «Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ και αυτό κάναμε»

Δηλώσεις στη Cytavision παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στη δύσκολη νίκη με ανατροπή επί της Ομόνοιας Αραδίππου με 1-2.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η πιο σημαντική μας νίκη, ήταν αντίξοες οι συνθήκες με την αποβολή νωρίς. Μείναμε ενωμένοι, το παλέψαμε, είχαμε τρία δοκάρια, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, όμως δεν τα παρατήσαμε, ξέραμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ο Βιντ πραγματοποίησε καταπληκτικές αποκρούσεις. Αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ και σήμερα είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό σταφ που αυτή η ομάδα έβγαλε τέτοιο μέταλλο και τέτοια νοοτροπία. Αυτό θα είναι ο οδηγός μας από εδώ και πέρα».

Για το αν έφτασε στο επίπεδο που θέλει να είναι: «Σήμερα έφτασα αρκετά κοντά. Είχα μεγάλη αποχή, πέρασα δύσκολα στην προσαρμογή. Όταν δεν είσαι αυτό που θέλεις σε ενοχλεί, αλλά ήταν όλοι δίπλα μου από την αρχή».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ!

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ντέρμπι, προσπάθησε να ηρεμήσει τον εκνευρισμένο Μάρκο Νίκολιτς και στη συνέχεια έδωσε το χέρι στον Τζέικομπ Νίστρουπ.

BEST OF THEMASPORTS